In primul rând fa ce simți, (dar încearcă sa și gândești puțin, sa nu acționezi doar cu "ce-ți spune inima"). Dacă ești de mult timp cu el, îl iubești cu adevărat și simți ca nu poți fără el încearcă sa-i fii alături și fa tot posibilul sa se lase. Spune-i in fața : Alege intre mine și ele. Crede-ma, un om dacă te iubește face absolut orice Pt tine. Dacă nu te iubește nu o sa se lase niciodată și o sa prefere sa te piardă pe tine decat sa se lase. In acest caz ai putea foarte frumos sa-ți iei talpașița, pleacă, nu ai niciun viitor cu asemenea om, nu cred ca merita nicio femeie o viața chinuita, Pt ca asta o sa ai lângă un dependent de droguri... in al doilea rând, dacă persista problema și nu face nimic in privința asta cu toate ca i-ai dat semnale ca te deranjeaza și alege sa va despărțiți (așteaptă te la orice), ai grija pe viitor cu ce băieți stai, încearcă sa nu te arunci intr-o relație dacă nu cunoști foarte bine persoana pe care o placi, presupun ca nu îl cunoșteai destul de bine și de aceea nu știai ca este dependent de droguri, iar dacă știai și totuși ai intrat intr-o relație cu el ar fi trebuit sa te gândești de la început ca e dependent și asta NU este o "mică problema" așa cum ai spus tu, este o MARE problema. Îți urez succes și încearcă sa dai tot ce ai mai bun sa îl ajuți. Eu pe fostul meu l-am facut sa se lase de fumat și de aparate, ceea ce nu credea in viața lui ca o sa se întâmple. Am procedat exact așa cum ți-am zis mai sus" alegi intre mine și ele " și el realizând ca nu glumesc s-a lăsat, pentru mine. Încearcă sa fii intelegatoare cu el, nu sa îl cerți, sa ii propui asta și sa fii persistenta și dulce in același timp. Eu una in loc de " iar ai fumat ți-am zis sa nu mai fumezi, de câte ori vrei sa-ți spun " foloseam o metoda mai dulce dar totuși serioasă; îl luam de fata și ma dădeam sa-l sărut apoi ma prefaceam ca miroase a țigări și ziceam " pfff, ce te-as pupa acum dar iar ai fumat și știi ca nu suport" și la final ii dădeam totuși un pupic dar ii spuneam ca mai mult nu pot și stateam așa fără sa-l pup o gramada )și el nu suporta sa nu ne pupam a zis ca mai bine nu mai fumează in viața lui decât sa nu-l pup eu. Fa-l dependent de tine, fii tu drogul lui Dacă te iubește sigur o sa meargă, dacă nu, viața merge înainte. Succes :*
Depinde cât de mult te afectează pe tine faptul că el consumă droguri. Dacă simți că nu poți trăi lângă un om cu asemenea viciu, atunci singura ta "cale de scăpare" e despărțirea.
Când ești dependent de droguri nu te poți lăsa cu una cu doua.E ca și fumatorul de țigară căruia ii trebuie luni sau chiar ani sa se lase definitiv. Poți doar sa îl bagi la dezintoxicare.
Sa il lasi. Nu poti trai cu o persoana toxica si tu nu il poti ajuta decat daca l ai trimite intr-un azil de detoxifiere sau cum se numeste.
Sigur tu esti printre fetele alea care stau cu iubitii lor crezand ca o sai schimbe
Pe ei ii mai schimba doar dezintoxicarea
Daca te deranjeaza cu adevarat asta, si nu vrei sa ai o asemenea persoana langa tine, ii zici. E viata ta, tu o traiesti, nu el. Plus ca. droguri? Pe bune? :/
Sau zi ca nu vrei sa stai lanaga o asemenea persoana.
Daca nu vrei sa te desparti de el... atunci tot cu comunicarea. Sau denunta-l
Alte solutii nu prea sunt.
Tu nu ai ce să faci în privința asta, atâta timp cât nu vrea să renunțe la droguri tu nu poți să îl ajuți cu nimic.
Cel mai bine ar fi să îl lași.
Daca ai o problema cu drogurile, noi te putem ajuta.
Comunitatea NA din Romania https://narcoticii-anonimi.ro/
Accesand site-ul nostru oricine poate intra in discutie pe whatsapp cu un reprezentant al comunitatii (exista buton de whatsapp in site). La mail-uri se raspunde cu directii foarte clare, atat pentru cei care se confrunta cu problema drogurilor, cat si pentru apartinatorii acestora.
In plus, avem pagini create special pentru sedintele desfasurate online https://narcoticii-anonimi.ro/sedinte-narcoticii-anonimi/
si pentru cele fizice https://narcoticii-anonimi.ro/sedinte-fizice-narcoticii-anonimi/
Va multumim frumos pentru ingaduinta si intelgere. Noi, cei de la NA, suntem toti fosti consumatori in recuperare care ne intalnim cu regularitate pentru a ramane curati.
Sedintele NA sunt gratuite si anonime.
24 de ore bune, tuturor.
Cea mai buna solutia pentru problema aceasta este sa vii la Isus cu credinta pentru in Numele lui are putere sa-l elibereze de patima drogurilor. Dumnezeu te iubeste atat de mult incat l-a trimis pe fiul Sau Isus ca rascumparare pentru ca sa-si dea viata pentru voi. Isus a murit pe cruce la Golgota ca voi sa aveti viata vesnica. Cuvantul lui Dumnezeu din bilbie spune,, Ioan3 cu 16. Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.
17. Dumnezeu, in adevar, n-a trimis pe Fiul Sau in lume ca sa judece lumea, ci ca lumea sa fie mantuita prin El. Rugaciunea in numele lui Isus are putere daca te rogi cu credinta si de al primi pe isus ca Domn si Mnatuitor in viata ta. RUGACIUNEA ACESTA ITI POATE FII DE AJUTOR
DOAMNE ISUSSE AI MILA DE MINE PACATOSUL, TE ROG SA MA IERTI TOATE PACATELE MELE PE CARE LE AM COMIS, ITI MULTUMESC CA AI MURIT PE CRUCE IN LOCUL MEU. TE ACCEPT CA DOMN SI MANTUITOR IN VIATA MEA. VINO ISUS IN VIATA MEA. ITI MULTUMESC TATAL DIN CER CA MI-AI ASCULTAT RUGACIUNEA. AMIN.