| Edy390 a întrebat:

am o mica problema...
Sunt brunet par negru si 1.40 cm sau 1.60 cmlaughing
si cam toti Baieti Fete Ma vaD "tigan" puteti sa imi spuneti un comportament ne tiganesc va rog... as vrea sa ma schimb...

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Din cite spui, datorita atitudinii tale esti apelat asa. Pentru ca sint destui bruneti tigani get beget carora nu considera nimeni sa le aminteasca asta in fata. ( si Andra e tiganca de ex., dar pentru cine ar conta asta?)
Problema vine din felul in care te imbraci ( poate prea tipator), felul in care mergi, gesturile, risul poate prea zgomotos, muzica pe care o asculti si multe alte detalii. Aici trebuie facuta o corectie daca esti asa de afectat.
Alege-ti un model care crezi ca te-ar putea ajuta sa-ti mai imbunatatesti aspectul si manierele.
Si nu te gindi la culoarea pielii; daca erai blond sau saten, cine vroia sa te jigneasca gasea altceva - taran de ex.
Copiii mai ales sint foarte duri si intoleranti. Tu traiesti printre ei si trebuie sa faci aceste mici schimbari ca sa fii acceptat ( vad ca asta iti doresti).
Ideea cu " nu te schimba pentru nimic" e una spusa de data asta gresit, dupa parerea mea. Tu esti ala care sufera.

11 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Pai stai asa. te vad tigan pentru ca esti brunet, sau din cauza comportamentului tau? Si daca ai fi tigan, dar sti sa fii om, are vreo importanta de ce rasa esti? De ce vrei sa te schimbi, ce comportament ai mai exact?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

NU la "Dragoste si Sex"!

NU mai posta aiurea la alte categorii, doar pe motivul că ar fi mai vizualizate, deoarece ÎNCALCI Regulamentul TPU şi ţi se poate SUSPENDA contul!

Toate cele bune.

| Crucified a răspuns:

Cati ani ai? Ce clasa esti? Lasa id pe privat.
In schimb nu asculta pe nimeni. Ce are daca esti tigan sau nu stiu ce? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iati o palrie dinaia misto, neagra.

| Jakoban a răspuns:

Fii atent aici...
Nu e nevoie sa te schimbi.
Si in + nu vad nimic la tine aseman ator cu un "tigan"
Si vorba lui 23Suiram.
Cati ani ai?
Dami mesaj...

| supradozadenebunie5 a răspuns:

Da nu trebuie sa te schimbi ca ei te fac tigan tu stii cu adevarat ce etnie ai nu ii mai baga in seama sau daca vrei sa scapi mai repede dale dreptate ca sa te lase in pace

| Albastru45 a răspuns:

Poarta tot timpul un cutit sau un briceag cu tine, nu o sa te mai insulte nimeni.

| Auroree a răspuns:

Care te face tigan e prost... si frate daca esti tigan ce dracu are. tot om esti si ai drepturi ca noi. dar sincer faza cu inaltimea ma mira 140 si 160 laughing fain
PS: Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni

| 23Suiram a răspuns:

Cati ani ai?

| beautygirl1000 a răspuns:

Nu e nevoie sa te schimbi pentru nimeni, se vor gasi persoane care sa te iubeasca asa cum esti happy si in plus nimeni nu-i perfect, tu continuie sa te comporti asa cum esti, si trebuie sa fii mindru..de tine, nu-ti fie rusine.Nu lua in cap ceea ce zic altii sfatul meu ))

| Alexis333 a răspuns:

Intreaba-l pe Connect'r