| sergiumd1010 a întrebat:

Am o neclaritate, adica va cer un sfat, nu e neclaritate, daca e bine cum ma simt in acest moment. Am 18 ani, și am fost invitat de iubita mea si părinții ei la nunta surorii iubitei mele. Și s-a intamplat sa nu am nici un ban pregatit pus de o parte, m-au invitat cu o saptamana inainte, ca nici eu nu am mult timp de cand sunt cu iubita mea, si m-a luat pe nepregătite. Nu am nici un banut eu. Le-am cerut părinților și pana la o anumita data nu au nici ei foarte multi. Și au zis ca se împrumuta de la cineva ca sa imi dea mie, si suma e de 3000 de lei. Nu conteaza asta, ma simt super aiurea pentru ca nu am banul meu, ma simt prost ca au ajuns sa se împrumute pentru mine. Si ma intreb daca ma urasc pentru asta părinții mei.Deci ma simt ultimul prost. Nu stiu, oare ma urasc pentru asta ai mei? Asta e intrebarea, e prima data cand se intampla asta...Un sfat va rog? E normal sa ma simt așa? Un sfat, atat vreau. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

Nu au de ce sa te urasca parintii tai. Te-au facut ca sa te iubeasca nu ca sa te urasca. Iar faptul ca se imprumuta suma de 3000 de lei (care e o suma mare) pentru tine inseamna ca le pasa. E fain ca vrei sa ai banii tai si ca vrei sa fii independent financiar. Numai ca nu e bine sa te gandesti asa, sa iti faci griji pentru asta. Pai in primul rand ca abia ai implinit varsta de 18 ani si abia de acum te vei angaja. Nu ai avut timp sa faci rost de bani pana acum. Nu e vina ta. Aa daca ai fi avut varsta de 30 de ani si erai pe banii parintilor asta era cu totul si cu totul altceva. Dar tu acum esti tanar, e ceva normal ceea ce ti se intampla, nu te speria!

1 răspuns:
| PavelVladescu a răspuns:

Da frt, e normal sa te simți așa și e de bine înseamnă că ești matur și ca iti iubești părinți. Dar ai tăi nu te urăsc, dacă sunt sănătoși la cap ....in marea lor majoritate se simt bine ca te pot ajuta.
Totuși angajează.te măcar pe vara dacă nu ai terminat liceul și zile după nuntă ca te.ai distrat mult, chiar dacă nu a fost asa ca le mulțumești, dar "am un sentiment de vinovăție " si ii faci si bucuroși și mândri de tine.

Baftă frt!