anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU! Am o nelămurire.
Cum ajung puștanii sa aibă atât de mulți tovarăși și cunoștințe peste tot prin București? Cei de cumpără droguri de exemplu.Se pun sa dea un telefon la cineva și imdediat au făcut rost. Daca persoana aia nu are sau e plecată undeva, dau alt telefon și se rezolva treaba.Alt exemplu, când vor sa iasă pe afara se strâng foarte mulți.Ati înțeles ce vreau sa zic.
Întrebarea mea este,de fapt întrebările sunt:
Cum ajung puștanii sa aibă atât de multe cunoștințe și tovarăși peste tot?
Dacă vrei sa ieși singur prin București seara,ai șanse sa ti faci tovarăși?
Cum sa te bagi în seama cu un grup de puștanii dacă vrei sa te,, infiltrezi" în grupul lor?(ma refer la golani)
Dacă nu ai prieteni de genu, ai vreo șansă să ti găsești singur ieșind seara pe afara?

Rugămintea mea e sa nu primesc răspunsuri în bătaie de joc.DAU FUNDA

3 răspunsuri:
| anonim3248 a răspuns:

Dacă ai observat cei de care spui se strâng și 15 - 20 în părculețele dintre blocuri și sunt și fete cu ei.
Metoda e asta la niște puști de lângă mall ParkLake.
- 2 băieți și o fată de aceiași vârstă și care locuiesc pe aceiași scară învață la licee diferite
- fiecare din ei cheamă 4 -5 colegi de clasă într-un loc
- așa ajung să fie 15 - 20 de tineri strânși la un loc și ei se împrietenesc.
Unde vezi în București și 15 - 20 de tineri în părculețe așa se strâng și se împrietenesc cum am spus eu.

| anonim3248 a răspuns:

Ai scris - Dacă vrei sa ieși singur prin București seara, ai șanse sa ti faci tovarăși?
Nu dacă nu ești coleg sau prieten cu minim 1 din ei.
Ai scris - Cum sa te bagi în seama cu un grup de puștanii dacă vrei sa te,, infiltrezi" în grupul lor?(ma refer la golani)
Nu te poți băga în seamă cu ei tot din motivul de mai înainte
Ai scris - Dacă nu ai prieteni de genu, ai vreo șansă să ti găsești singur ieșind seara pe afara?
Nu și e bine să nu te bagi în seamă cu ei că te iau și la bătaie.

| anonim3248 a răspuns:

Sunt foarte tupeiști și obraznici tinerii ăștia când sunt 15 - 20 strânși pe unde am spus.
Singuri nu sunt așa dar în grup sar la bătaie și la oameni de 40 - 50 de ani mai ales dacă au și băut ceva.
Fetele care sunt cu ei sunt genul care fumează, beau bere cu ei și înjură și ele ca ei.
Deci nu te apropii de grupuri din astea că ăștia te iau și la bătaie.