| Allexander07 a întrebat:

Salut TPU,

Am o nelamurire in legatura cu corigenta mea la chimie, pe primul semestru am media 3, iar pe asta am o nota de 3, daca media se va incheia tot 3 voi ramane repetent?

7 răspunsuri:
| sellenaD a răspuns:

Ramai repetent daca nu iei nota de trecere la corigenta in vara sau daca ramai corigent pentru vara la 3 materii.Eu zic sa incepi sa iei niste meditatii sau inveti si rogi pe cineva sa te mai ajute sa nu inchei tot cu 3. Multa bafta!

| Dlkee a răspuns:

Daca media se incheie cu 3-4-5-6 nu ramai repetent!
Te vei duce la vara!
Daca iti iese 7 stai linistit!

| Allexander07 explică (pentru Dlkee):

Cum se face media la corigenta?

| Dlkee a răspuns (pentru Allexander07):

Daca dai in vara, si iei 7 de exemplu, saptele o sa fie media dupa al doilea semestru
Sau daca iei 10, 10 va fi media
Si pe primul ai 3
Si pe a 2 lea 10 :p

| Cigarettă a răspuns:

Eu ştiu că rămâi repetent dacă eşti corigent la 3 materii, deci nu ai cum să rămâi repetent laughing.
Învaţă şi tu, măcar să-ţi iasă media 7 pe al II-lea semenstru laughing, ca să treci, dacă nu trebuie să dai corigenţa în toamnă [ sau vară parcă(nu ştiu sigur) thinking ]

| Biancaalone a răspuns:

Pai depinde, ca daca iti iese 3 te vei duce pe vara si daca nu o vei lua nici atunci, da, vei repeta anul!

| XRaXD a răspuns:

Nu ramai repetent daca vei ramane doar la chimie corigent. Dar daca ramai la 3 materii corigent ex: chimie mate romana inseamna repetentie. Dar incearca si tu sa inveti ca e naspa pe vara. Multa bafta! happy