| heavymetal a întrebat:

am o noua dilema. baiatul la care eu tin enorm de mult, fiind si fostul meu prieten, se da la mine la scoala tot timpul cand ne vedem. pe mess vorbim vrute si nevrute mai ales despre viata personala a fiecaruia. cred ca are sentimente pentru mine. dar nu vreau sa ma insel. si fosta lui iubita.care cica e prietena cu mine imi tot baga prostii pe cap ca cica el se da la mai multe si din astea. dar eu nu o cred... ce ar trebui sa fac? plz help

Răspuns Câştigător
| OmletteDuFromage a răspuns:

Sunt baiat si stiu. Nu te cunosc, dar daca esti "buna" crede-ma ca ii place de tine. Toti baietii sunt la fel (adica le plac tatele mari, curu' bombat si cracii lungi).
Acum tu sa nu crezi ca sunt un obsedat sexual, dar asta e adevarul. Mai sunt baieti carora le plac fetele care pe langa ca sunt "bune" au si ceva materie cenusie. Iar, nu te cunosc si nu stiu cat te duce capus-orul, dar presupun ca ai cu ce (deodata ce zici ca a fost prietenul tau). Mai vorbeste cu el, fa-l sa te scoata la o bere ceva, lasa-l pe el sa plateasca [ laughing] ...pe scurt: FLIRTEAZA.winking

3 răspunsuri:
| princess97 a răspuns:

Pai daca tot vb pe mess vrute si nevrute atc poti sa-l intrebi ce simte pentru tine in acest moment
si nu te lua dupa toate ' prietene 'winking

| codrut97 a răspuns:

Pai in primul rand voi vb vrute si nevrute... Hmmmm, ar trebui sa-l intrebi, dar daca esti timida, gandeste-te ca ai de pierdut, si atunci vei ajea curaj.