| TakotaKun a întrebat:

Am o oarecare problema. Eu m-am aproape combinat cu o fata in sensul ca sentimentele sunt reciproce dsr nu intram intr-o relatie din mai multe motive. Problemele sunt urmatoarele:
1. Cel mai bun prieten al meu este cu sora acestei fete si ei mereu se imbratiseaza (el si iubita lui) iar cand tipa de care imi place a vazut astea a zis ca i se pare scarbos. Intrebarea este cum sa o îmbrățișez daca ei i se pare scarbos?
2. Eu sunt destul de timid si cand am incercat sa o iau de mana sau sa o iau in brate... ei bine... m-am rusinat si am bagat mana in buzunar. Stiti cum sa scap de aceasta timiditate? Fara răspunsuri la mișto.

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

La varsta voastra, fiind inca in scoala generala, nu-i dagoste si nici combinatie, ci doar o simpla simpatie intre o fata si un baiat.
Bineinteles ca i se pare fetei scarbos gestul altora, pentru ca ea insasi este o fetita mica si pecepe acel gest ca dezgustator.
Cu timiditatea ta, stai in banca ta, ca esti si tu la fel de micut. Pana cand ajungi la 17-18 ani, ia o pauza, ca ai timp destul sa inveti sa te comporti cu o fata si sa iesi din timiditate.