| Seby1994 a întrebat:

Am o pisicuta de vreo 3 luni care miauna extreme de tare ca si cum i-ar fi rau. Acum vreo 2 saptamani a avut un accident [posibil sa fi stat sub masina tatalui si s-o fi calcat-o (desii probabil ar fi murit)]. in orice caz este posibil ca organelle interne sa-i fi fost afectate, inclusive stomacul. ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| MisFit20 a răspuns:

Cel mai bine te-ai duce la vetelinar daca nu vrei sa o pierzi,

11 răspunsuri:
| Crucified a răspuns:

Te poţi duce cu ea la medicul veterinar.

| MisFit20 a răspuns:

Daca e atat de mica sigur ar fi murit, nu ar fi rezistat la presiunea dintre asflat si roata masinii, posibil sa o fi calcat doar pe coada. Incearca sa vezi daca nu are in ureche paraziti, acestia ii produc stare de stres, verifica-i articulatiile incet, vezi sa nu fie rupe sau umflate, cauta umflaturi, bube sau paraziti prin blana ei.

| Seby1994 explică (pentru MisFit20):

Acum 2 saptamani era pur si simplu terminate. nici nu putea merge. avea si o julitura mica la cap. posibil sa fi iesit in strada ( eu locuiesc la tara) si sa o fi lovit-o vreo masina. deci?

| MisFit20 a răspuns (pentru Seby1994):

Mai sigur a fost lovita cu un corp contondent(dur) in cap de un om, care nu isi poate masura forta cu altul si isi masoara forta cu pisici.

Scuze. am uitat sa specific un lucru. e chinuie sa faca traba mare si are continuu fecale (gen diaree) in zona anusului. din ce gandesc eu cred ca poate avea vreun intestine fisurat. Ce credeti?

Chiar acum am sa plec. maine o sa revin cu diagnosticul. Mersii

Peritonita infectioasa. Cred ca o so pierd curand crying

| MisFit20 a răspuns (pentru Seby1994):

Cel mai bine te-ai duce la vetelinar daca nu vrei sa o pierzi,

| Cristina27061999 a răspuns:

Du-te cu ea la un medic veterinar de urgenta

| zHeArTz a răspuns:

Veterinar.

| CatalinPTM a răspuns:

Mergi cu pisica la veterinar, ar putea fi ceva grav

| Natyyyyy a răspuns:

Sa o duci la un medic de animale, du-o si eu am avut probleme cu motanul meu, dar nu in halul asta, sper ca te-am ajutat, funda?