| мιcнєℓℓє a întrebat:

Am o poveste cam lunga cu o prietena de-a mea!big grin Totul a inceput in clasa intai cand ne-am imprietenit.Aceasta prietena avea o alta fata mai buna(alta prietena mai buna). Ma rog cam prin 2009 ne intelegem de milioane si ea a inceput sa barfeasca despre cealalta prietena buna a ei.Ma rog toate bune sh frumoase pana cand am gotarat sa mergem la inot eu, cu prietena despre care va vorbesc si cealalta prietena a ei.Pana intr-o zi cand, a inceput sa se distanteze de mine... Mi-a dat multe de gandit. A inceput sa ma barfeasca pe la colturi cu cealalta prietena si verisoara ei.Eu am zis ca na... poate au ceva de vb si eu nu am voie sa ascult in fn le-am lasat.Si dupa cum va spuneam ea ma barfea. O prietena din clasa a intrat intr'o zi pe fb(facebook)sh acea fata(prietena mea)a inceput sa zica ca ea se duce in Germania si ca eu sh fata aia cu care vb ea pe fb nu vom avea nimic de realizat in acesta tara de rahat. Le-am spus parintilor. Tata nu suporta sa se ia nimeni de mine sh a vb cu ea la tel.Ma rog ea se prefacea ca nu aude sh na.Alta chestie peste 1 luna imi scrie o colega de la noi din clasa intai dc a vb tatal meu cu ea sh etc etc. A inceput sa ma injure.De 2 luni de zile nu mai vorbesc cu acea prietena.Stiu.o relatie de prietenie de multi ani dar ce sa faci? Am inceput sa ma obisnuiesc. Spuneti-mi daca am procedat bine! Multumesc mult :*love struck

Răspuns Câştigător
| ℓίίίgнт a răspuns:

Pai...ca sa fiu sincera.cred ca esti mare, nu mai aveai nevoie de tatal tau ca sa-ti rezolve problemele.asa te poti face u de rahat sad (sorry expresia dar asa e),trebuia sa discuti cu "prietena" ta de la inceput,de cand a inceput sa se distanteze,si de cand ai auzit ca te barfea,daca te barfea pe la spate,nu se putea numi prietena straight face,dar pana la urma a iesit bine, las`o in pace pe fata aia in treaba ei straight face Nu te merita ca prietena, o sa gasestialta care sa te si respecte si sa va intelegetzi de minune pentru mooollth timp love struck. Sper ca te-am ajutat.Bft kiss

0 răspunsuri: