Daca sora ei si unchiul tau nu au planuri de casatorie poate ca voi aveti o sansa sa va faceti publica relatia dar daca se ajunge sa se faca nunta iti dai seama ca nimeni nu va fi de acord sa fiti impreuna, dificila treaba si poate daca eram eu intr-o astfel de situatie cred ca, continuam sa ma intalnesc in secret
Buna! Relatia asta nu trebuie ascunsa, daca te iubeste si o iubesti, fa tot posibilul sa fi cu ea. Nu va poate opri chestia ca unchiul tau se va casatori cu sora ei, asta nu este un motiv. Eu zic sa luptati unul pentru celalalt. Bafta!
Daca va iubit fi-ti impreuna..nu e lucru mai frumos ca dragostea! Nu conteaza ca e mai mica ca si tine, conteaza doar sa va iubiti! Succes. Funda?
Nu e vorba ca e mai mica, nu ma deranjeaza cu nimic chestia asta. problema e ca relatia noastra nu stiu daca ar putea ramane la fel mereu, fiindca e una ascunsa si nici nu cred ca poate fi facuta publica. dar daca o tinem mult timp, la ce se va ajunge in final? Eu zic ca nu o sa ne mai putem desparti...
Si de ce tineti relatia ca pe un secret..lasati sa vada lumea ce simtiti unul pentru celalalt... bucurati-va de asta, uite de exemplu eu iubesc foarte mult o fata dar nu vrea sa fie cu mine..si cu toate astea ii arat oriunde cat o plac nu conteaza cine stie si cine nu..fi barbat, doar oamenii incapabili de a iubi sincer pot comenta si pe acei oameni nu trebuie sa-i bagi in seama! Iubiti-va si arata lumii ca nu conteaza varsta, iar ei ii explici ca nu are rost sa va ascundeti . Imi poti spune si ce varsta ai?
croissant întreabă: