Buna.Imi pare rau, dar si eu am impresia ca isi bate joc de tine, din ce ai descris aici, ca te tine acolo asa de rezerva pana gaseste pe altcineva.
Mna, tu stii de fapt cum stau lucrurile in realitate.Probabil aceasta este partea ta de poveste, insa ea ar spune altceva?
Da-i pace, ca te tine de prost si profita de tine, incercand chiar sa te manipuleze.
Chiar ai nevoie sa fii catelul cuiva care nu te iubeste, doar profita de tine?
Mai ușor cu cadourile de altă dată, ca se învăță sa le cumperi tu orice și ele nici 50 de bani sa nu mai dea.
Și mai bine părăsește-o, parașute din astea mai tot sunt, deci ai grija de acum înainte.
Esti un simp in momentul de fata. Zic sa o parasesti pentru binele buzunarului si sanatatii tale mentale si emotionale.
Nu merită să îți consumi energia cu o astfel de persoană incertă. Este clar că ai intenții bune, nu te lăsa batjocorit de o persoană incapabilă să îți aprecieze eforturile și să se comporte astfel, nerespectându-ți părerile și comportamentul tău față de ea. Concentrează-te pe tine, pe calitățile tale, și conservă-ți energia pentru cineva care chiar merită. Nu o lăsa să te manipuleze. Nu îi mai face atâtea cadouri și nu mai fă atâtea sacrificii cineva care nu se poate concetra pe acest lucru.
Pentru binele tău.