| flowerpower0708 a întrebat:

SALUT TPU am o prietena care orice ar face ii spune mamaei ei totul.ASTAZi au venit niste prieteni la mine si pe ea nu am chemat-o.ACEASTA fata este obositoare le trimitea prietenilor mereu mesaje si ei deja nu mai suportau.EU deja eram certata cu ea de ieri.CHIAR si cand ascultam muzica ea tot le tasta si iar tasta. Baietii nu o mai bagau in seama si ea tot continua.Baietii i-au spus ca sunt la mine.Ea a inceput din nou cu intrebarile iareu m-am enervat si i-am spus ca ne distram fara ea. Dupa 30 de minute mama ei mi-a spus ca este dezamagita si ca am fost in casa ei si ea m-a tratat regeste si eu imi bat joc de fiica ei.M-am simtit prost dar acum mi-am dat seama ce prietena poate fi acea fata.VOI ce ati face in locul meu? Acelei prietene i-am spus un secret si ea i-a spus baiatului de care imi place acel secret.VOi cum v-ati simti?

Răspuns Câştigător
| snoppy a răspuns:

In primul rand mar durea in cot de spusele mamei sale[nu doar ca sunt lovit in contlaughing ]caci nu eu am pus-o sa se comporte cu mine de parca as fi rege/regina...+i-as explica situatia si daca nu intelege[si maicasa si acea "prietena"] as da-o uitari vreo 2-3 saptamanii, nu as mai bagao in seama, ca poate realizeaza ea ca a depasit masura... daca nu ii spui "bye"si gata ca "prietena"ca ea sunt alte 1milion.

1 răspuns:
| casy99 a răspuns:

Eu as da-o naibii si pe ea si pe maicasa... Persoanele cu gura sparta nu trebuie sa iti fie prieten...Cel mai bine ar fi sa nu o bagi in seama o saptamana doua pana vine ea la tine si o sa-i spui ca nu trebuie sa-i zica mamei sale si cand merge la toaletastraight face, sa inteleaga ca baietii se mai si plictisesc sa vorbeasca toata ziua prin mesaje si ca un secret e un secret!

FUNDA?big grin