| 6Anonim9 a întrebat:

Am o prietena foarte buna si imi place de ea, e prea perfecta ca sa n-o remarci daca stai s-o cunosti. Dar problema e ca mi-e colega de clasa si eu fiind mai tupeist si mai energic, daca ma plezneste un coleg in gluma peste ceafa sau imi ia un telefon sau ceva, il alerg, desi nu-mi convin glumele lui. Ma tem ca daca ma enerveaza prea tare si tot ii persista comportamentul o sa-i trag cateva bucati ca sa ma inteleaga, iar crush-ului nu-i place violenta si nici mie, dar daca situatia o cere atat de tare... Sau cand ma mai prostesc si eu pe la ore, cand mai conversez cu altii si altele, cand ma cert cu profii pe motive intemeiate, m-ar putea vedea mereu si mi se pare penibil. Toate astea sunt nasoale si ma tem ca e prea mare lipsa "misterului" daca suntem colegi. Eu ma tem sa risc deoarece e ciudat sa ai o fosta in clasa si asta e cea mai mica problema. Ma tem sa nu fie prea multe motive si sa risc s-o pierd. Cum am zis, e muult prea perfecta pentru mine. Ma intelege mereu, avem acelasi mod de a privi viata, e modesta, desteapta etc... Cum as putea sa ma comport cu ea daca m-ar accepta? Ati mai avut iubite colege? Voi cum v-ati comportat cu ele? A mers intre voi? Deci, ce sfat imi puteti da? Va rog, povestiti-mi. Funda!

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

In primul rand cred ca ar trebui sa te comporti asa cum simti. Daca esti mai tupeist de fel si te simti bine in pielea ta, nu cred ca potolindu-te sau aratand alt caracter te va face sa castigi fata. Poate pe termen scurt. Dar daca tu nu esti linistit de genul tau, aceasta prefacatorie nu va dura mult timp. Exprima-te cum simti si daca fata te place o sa te accepte si cu defectele astea. Sau poate cine stie, chiar le va considera calitati.

Eu am fost intr-o relatie cu un coleg de clasa o singura data si a durat doar cateva luni. A fost un pic dubios sa il vad zi de zi dupa ce ne-am despartit, mai ales ca statea si in spatele meu..insa intre noi a fost o despartire destul de urata, iar la scurt timp dupa a inceput sa nu mai dea pe la scoala. Deci. experienta mea nu a fost una placuta.

Insa, am avut o prietena buna, colega de clasa cu mine care a fost cu un baiat care era si el coleg de clasa cu noi si au fost impreuna din clasa a 10-a pana in ultimul an de facultate si au fost foarte fericiti impreuna. Chiar si dupa ce s-au despartit au ramas in termeni amicali si nu am avut vreodata impresia ca s-au plictisit pentru ca erau colegi, drept dovada au avut o relatie destul de lunga.

1 răspuns:
| 6Anonim9 explică:

Nu sunt energic si tupeist in sensul de nesimtit. Prin tupeist (tindraznet) voiam sa zic ca stiu sa-mi apar opiniile, drepturile si oblogatiile fara retrageri. Cu "energia", imi dau drumul cand ma simt in larul meu, nu sunt genul bagacios sau care face prostii. Energie pozitiva, adica sunt degajat cand fac ceva interesant si folositor, nu-s ala care se da la toate si se rupe-n figuri. Multi imi spun ca sunt matur pentru varsta mea. In finr, sper ca nu m-ai inteles gresit, si-ti multumesc pentru raspunsul tau.