anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o prietena, miruna, dar nu o inteleg cate odata e draguta si simpatica iar apoi e egoista, increzuta.Nimeni nu o intelege dar eu cand ma cert cu ea ne impakm. Oare chiar imi este prietena?

Răspuns Câştigător
| Annellise a răspuns:

Draga mea, asta tu trebuie sa stii cel mai bine. TU trebuie sa simti daca poti avea incredere in ea sau nu? Iti este prietena atunci cand stii ca te poti baza pe ea, ca poti discuta orice subiect cu ea si ramane intre voi 2.
Posibil ca fata sa doreasca sa fie placuta de toata lumea, doreste popularitate, ii place sa fie sefa, si atunci fara sa isi dea seama nu stie cum tebuie sa se comporte : sa fie draguta sau egoista.
EU zic ca ai putea discuta cu ea, si sa ii spui ca pentru binele ei vrei sa stii daca iti este o adevarata prietena sau nu? Explica`i ca si celelalte fete din jurul ei nu o plac atunci cand isi schimba comportamentul si devine o persoana rea, si ca nimeni nu o indrageste daca este increzuta.
Vezi ce raspuns iti da, in functie de asta vei stii daca merita sa iti fie pietena, sau poti pastra distanta fiind o simpla amica, o simpla cunostinta.
Oricum, eu te sfatuiesc sa nu ai prea mare incredere in ea pana nu iti demonstreaza ca s-a facut mai `normala`.
Te pup si sper ca te-am ajutat :*