anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema, am 13 ani si sunt baiat si nu arat chiar deloc bine, nici o fata nu vrea sa comunice cu mine sau sa ma simpatizeze, ce pot sa fac va rog ajutati-ma! DAU FUNDITA!

6 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

In primul rand, sa fii tu insuti.In al doilea rand, cred ca esti un baiat mai rusinos.Nici o fata nu vrea sa comunice cu tine, este cam mult zis.Pentru fiecare om exista sufletul pereche, important este ca tu sa nu-l refuzi.Trebuie sa fii mai curajos si vei vedea ca va apare si comunicarea.Mult succes!

| Latinmoon a răspuns:

Poate esti timid.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai 13 ani, e normal să nu fi un Adonis de la vârsta asta.
Nu fă nimic, nu te mai precipita. După ce vei trece prin pubertate şi te vei aranja, pe la 16-17 ani vei arăta ok, te vei schimba.
Lasă aspectul fizic, îngrijeşte-te de celălalt aspect, mai important. Inteligenţa, învaţă cât mai mult, că degeaba arăţi bine dacă eşti prost ca scândura.

| giony54 a răspuns:

Ai rabdare ca vine si vremea ta, citeste mult si prin cultura poti sa echilibrezi balanta in favoarea ta.

| AleeAlexaaandraaa a răspuns:

Mai mult problema asta este intalnita des la fete, tu ar trebui sa-to faci o noua freza, alte haine etc. Si cand vorbes-ti cu o fata fi deschis cu ea si sa incerci sa o faci sa rada, de multe ori conteaza sufletul ni fizicul, si daca faci acest lucru nu o ca mai interesa cum arati! Dar asta va dura pana se va intampla acest lucru
Bafta! :*

| AleeAlexaaandraaa a răspuns (pentru AleeAlexaaandraaa):

Mai mult problema asta este intalnita la fete, tu ar trebui sa-ti faci un nou look, cum ar fi o freza noua alete haine etc. Si cand vorbes-ti cu o fata fi deschizi si intreab-o despre ea, si incearca sa o faci sa rada, pana la urma o sa te cunoasca cine esti si nu o sa o mai intereseze fizicul tau
Bafta!
Acest lucru o sa dureze pana la rezultatul dorit
Scuze ca am mai scris o data dar, sunt pe tableta si ma grabesc sa scriu, si scriu gresit