Chiar vorbesti serios sau faci misto de noi? Daca ar fi adevarat ce spui, toata lumea ar muri de cancer, in urma spalarii.
Mergi si spalat-te, sa nu cumva sa faci lăței.
Cred ca esti vreun troll plictisit.
O sa iti dau funda ca esti caterinca rau
de ce ai crede ca glumesc?
Bună!
Stai liniștită, nu vei face deloc cancer. Păstrarea igienii în zona intima este foarte importanta.
Pune-ți întrebarea invers, ce ți se întâmplă dacă nu menții o igiena? Răspunsul e următorul pot apărea infecții urinare, poți sa devii infertila adică pot apărea complicații în timpul conceperii unui copil, conform unui studiu pe care l-am citit recent.
Sunt mai multe aspecte negative care pot fi menționate aici, insa am decis sa le zic pe acestea 2 care sunt mai importante după părerea mea.
Deci e foarte bine ca ai pus o întrebare acum, mai bine acum decât mai târziu, nu e nimic de ras în asta. Sunt de asemenea femei mature în părțile Asiei care sunt educate sa nu păstreze o igiena corespunzătoare, în timpul menstruației.
Deci sfatul meu e ca de acum, în fiecare zi sa atribui o atenție mai mare în ceea ce consta igiena intima. Ești de acum o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, iar pentru a nu ți se afecta sănătatea e bine sa ai o igiena corespunzătoare.
Tine minte bolile nu apar dacă te speli, ci total opusul, dacă nu te speli.
De asemenea spălatul pe mâini înainte de masa, și înainte de a folosi toaletă, cât și după folosirea acesteia, sunt recomandate.
Numai bine! Sper sa îmi urmezi sfatul căci e spre binele sănătății tale!?
Unde ai citit că faci cancer dacă te speli?
Eu sper că ai întrebat asta din lipsă de ocupație.
Dacă aveai 5 ani te credeam
Pfff, cred ca este o gluma intarziata. Pune mana si spala te, ca din spalat n a facut nimeni cancer
Dap, nici nu ai inteles ce am spus... pl ta
am zis ca poti sa faci cancer daca nu te speli (Almost all penile cancers begin in the skin of the penis. Causes and risk factors for developing penis cancer include human papillomavirus (HPV) infection, not being circumcised, being age 60 or older, phimosis, poor hygiene, many sexual partners, AIDS, UV treatment for psoriasis, and tobacco use) adica fimoza si poor hygiene