Eu iti ziceam m-ai sus sa alegi tu 100 de fete pe care le placi, din cele cunoscute ori, poti si pe strada sa abordezi fete / tipe, ti-am zis cam 10 te vor baga in seama, ti-am zis sa treci peste frica asta, si complexul asta, si sa abordezi.
La nivelul lui ar fi 1. 35-1. 50. Una de 1. 60 e prea inalta pentru el.
Ce sa caut tipe la nivelul meu... tipe pentru nivelul meu ..sunt de 11 12 ani.
Nu neaparat, lucreaza si la aspect, freza, haine, corpul, macar de ai fi cat de cat bine facut, mai ai si alte calitati pe langa inaltime, chiar daca intr-adevar nu multe peste 1, 50, te vor baga macar in seama, vei reusi cu unele, chiar de 1, 60.
Daca o luam asa si aia de 1, 50 daca isi pune tocuri il complexeaza, ideea era sa treaca peste inaltime, si sa incerce si asa, si poate ca il vor respinge multe, dar din 100 la vreo 10 tot are sanse, ori ajunge ca cel de mai sus care la 1, 85 (atat am si eu ), nu a mai avut o tipa de un an, astfel inaltimea nu e problema ci lipsa de experienta, si lipsa de incredere de sine. Vorba lui trece timpul, si nu ar fi pacat daca nu ar incerca macar? Si asa sunt putine fete mai inalte de 1, 70. Gandeste-te ca poate ai sa mai cresti 5-10 cm pana la 18 ani, dar acei cm in plus, nu iti vor aduce timpul pierdut.
Faza e ca vreau si eu o fata de care sa mi placa si mie ca asa...au mai vrut vreo 3 sa fie cu mine dar nu le am placut...si de cine imi place..nu pot sa indraznesc. din cauza inaltimii.
Mda. sper ca voi gasi odata si odata fata pentru mine. ms..pentru incurajari.
Doar una , mai multe ca sa ai de unde sa alegi.
Eu iti ziceam m-ai sus sa alegi tu 100 de fete pe care le placi, din cele cunoscute ori, poti si pe strada sa abordezi fete / tipe, ti-am zis cam 10 te vor baga in seama, ti-am zis sa treci peste frica asta, si complexul asta, si sa abordezi.
Cauti o fata de aceeasi inaltime cu a ta, dar o fata te poate iubi oricum ai fi.
Apuca-te de sport, sau poate tu cresti mai tarziu. nu iti face griji, o sa gasesti tu pe cineva. eu am 15 ani si 1. 85m si sunt singur de vara trecuta.
Sunt 2 variante: cauti o fata de aceeasi inaltime cu tine pentru ca sunt multe, char daca nu sunt asa atragatoare, sufletul conteaza.
Si ai putea incerca sa faci sport gen baschet, handbal, volei. Sa lucrezi in sala la spalier, sa stai agatit si chestii din astea.
Sper ca te-am ajutat.
Mult succes :d
In primul rand acum daca vreau ma duc la una care pe mine ma place dar daca eu nu simt nimic pentru ea stau cu ea doar sa vad cum e? Si in al doilea rand o sa ma duc la inot in vara asta.
N-am zis sa fi cu ea daca nu iti place, dar sa vorbesti poti (nu sti de unde te loveste cupidon).
Mda...am vb cu ea. dar chestia este una e vb una e in gluma alta. e sa pe bune.
Daca vrei sa cresti in inaltime poti incerca programul de crescut in inaltime al celor de la Cresterea in inaltime(inaltime.com). Eu am cumparat-o si m-am apucat de program de 2 zile, ceea ce ma motivat pe mine sa o cumpar a fost recomandarea unui prieten, care chiar a crescut 4 cm in inaltime in numai 3 saptamani si e de-o vaarsta cu mine...19 ani. Poti incerca. Baftra cu crescutul