Lol nu asculta al doilea răspuns, și a așa a fost o situație mega penibilă pentru amândoi, prefăceți-vă amândoi că n-a existat până trece de la sine... și mai multă atenție altă dată
Ei bine, si mie mi-ar fi rusine de mine, de situatia penibila in care m-as fi aflat/ te afli la momentul actual, dar hei, nu e capat de lume, si nu zice nimeni ca mama ta nu a incercat si ea cand a fost adolescenta.
Toti am facut-o la un moment dat, cand ne-am descoperit latura aceasta mai intunecata, mai rusinoasa, ori nu e ceva rau in asta, face parte din natura noastra/existenta noastra.
Noi traim pentru sex si murim pentru el(eu nu), oamenii nu fac doar copii, se si bucura pe langa ei.
Asta e viata, cu bune si rele.
Rau este ca nu te-ai dus sa iti ceri scuze mamei tale, care mai departe ar trebui sa se ocupe tatal tau cu discutia despre sex.
Ia aminte si inchide data viitoare usa. Cu mama ta trebuie sa iti ceri scuze ca te-a vazut in ipostaza asta, ii explici ca ai crescut, ca aianumite nevoi si din cand in cand te mai masturbezi. Asa e viata. treci peste.
Ai 17 ani si nu stii sa te asiguri inainte sa faci ceva.Trebuie sa stii,unde pleaca, cat de departe este locatia si cat timp face pana acolo, dus-intors, cat timp sta, unde se duce dupa.In momentul in care a iesit pe usa, astepti 3-5 minute, ca sa te asiguri ca nu vine inapoi ca si-a uitat ceva.Si cand mergi la baie inchisi usa, si o incui. Daca intreaba de ce ai incuiat, si si tu ca erai pe veceu si te jucai cu cheia.
Daca vorbesti cu ea ai putea sa zici aici cum a mers in caz ca mai pateste cineva. Dar daca mama ta nu zice nimic nici tu sa nu incepi discutia.
Sunt curioasa, ți-a zis ceva? și tu cum sa lași USA deschisă, chiar dacă era magazin nu era logic ca se întoarce in scurt timp?
Dacă o sa iti cer scuze sau o sa deschizi discuta asta cu ea va fi și m ai jenant crede ma. Prefa te ca nu sti ce s-a întâmplat
anonim_4396 întreabă:
BGI întreabă: