anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..am o problema ..am o prietena care o consider ca o sora pentru mine.dar mereu cand ne intalnim ii place sa discutam mereu impreuna ..doar noi doi.(vorbim chiar mai mult decat vorbeste ea cu iubitul ei).ea stie ca intr-o vreme imi placea de sora ei si ca am incercat sa stau cu ea dar nu am reusit ..si de multe ori ea imi zice ca se astepta sa se intample in seara respectiva doar ca nu s-a intamplat.e posibil sa ma placa sau doar mi se pare? ..fiindca pe ea o vad doar ca pe o sora si nimic mai mult ..multumesc

Răspuns Câştigător
| Corina0544 a răspuns:

Salut! Nu cred ca te place mai mult decat un prieten, doar ca probabil simte ca poate avea incredere in tine si de aceia iti vorbeste tie mai mult decat iubitului ei, ceea ce mi se pare un lucru normal si eu am un cel mai bun prieten caruia ii povestesc tot ce mi se intampla si invers si chiar nu avem nici un sentiment unul fata de celalalt in afara de cel de prietenie! happy

2 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cred ca te place si ea ca prieten, altfel nu ar mai fi continuat relatia cu prietenul ei.

| Xenia16 a răspuns:

Exista posibilitatea sa te placa intr-adevar, discuta cu ea cand esti singur cu ea, intreab-o direct daca te place.