| Linna_CatHu_1998 a întrebat:

.. am o problema, azi am adaugat mai multi prieteni pe facebook si mi-au zis ca sunt blocata 7 zile crying DE CE? pot sa dau like sa dau comm dar nu mai pot sa adaug prieteni straight face
Intrebarea mea este, dupa aceste 7 zile nu cumva ma v-or bloca 30 de zile :@? Va rog un raspuns cat mai repede dau si fundita sad!

Răspuns Câştigător
| Dianatips a răspuns:

Daca in astea 7 zile nu trimiti friend request-uri NU te vor bloca pentru 30 de zile...

10 răspunsuri:
| eucumine010 a răspuns:

Cand ai mai mult de 5 friend request-uri care inca nu au fost acceptate, se considera ca faci spam. (5 cereri erau prin 2011, nu stiu exact ce numar sunt acum). Data viitoare cand dai friend request asteapta ca persoana respectiva sa iti accepte friend request-ul.
(Friend request = adaugi un prieten.)

P.s. Daca nu esti atenta poti fi blocata pe 30 de zile sau chiar iti pot suspenda contul.

Răspuns utilizator avertizat
| Chitaila a răspuns:

Io am vreo 37 de "friend request" si nu am patit nimica.
Explicatie logica: ai ghinion

| eucumine010 a răspuns (pentru Chitaila):

Daca citeai ce am scris in paranteze, poate intelegeai mai bine. erau 5 cereri in 2011, nu stiu ce numar e acum.

P.S. Cand spun friend request, ma refeream atunci cand adaugi tu prieteni, nu cand ai prieteni ca ti-au dat tie cerere de prietenie.

| Kazumi a răspuns:

Din cauza ca, cu prietenii pe care iai adaugat nu aveai multi prieteni comuni

| Linna_CatHu_1998 explică:

Deci eu vreau sa stiu, dupa aceste 7 zile mi se blocheaza 30 de zile?! :@

Oricum mersi fain de raspunsuri :*

Deci eucumine010, am vazut nu trebuie sa te superi ca nu ai primit fundita, pentru ca nu m-a ajutat raspunsul tau si TroubleInWonderland mai bine taci ca nu isi au rost comm-urile tale de 2 banihee hee si DaSsTy99, chiar aveam foarte multi prieteni comuni ca altfel cu mai dadeam cereri! aveam 100-200 prieteni comuniwinking

| eucumine010 a răspuns (pentru Linna_CatHu_1998):

Raspunsul era pentru Chitaila, nu iti reprosam nimic. happy Nu imi pasa cui dai funda, e problema ta. Have a nice day.

| TroubleInWonderland a răspuns:

Ooo nu alta obsedata de facebook.
Mai lasati-l ma.