| Andrei1811 a întrebat:

am o problema cam delicata, totul incepe asa:

Sunt indragostit de o colega de clasa, am vorbit cu ea ceva timp, dar ea recent s-a combinat cu alt coleg, el fiind un foarte bun prieten( El nu stie ca o plac) Normal m-a afectat acest lucru, dar am puterea sa trec peste, ea e obisnuita sa ii scriu in fiecare zi, chiar si acum, dupa ce s-a combinat, cum as putea sa o uit, sa o ignor dar fara sa par gelos? Gen sa nu creada ca vorbeam cu ea asa dulce numa ca voiam sa fiu cu ea, as vrea totusi sa pastram prietenia, dar eu nu suport sa mi-o imaginez cu altu. Efectiv am inima impartita in doua, o parte e fericita ca ea e fericita si o parte sufera ca as fi vrut eu sa fac parte din fericirea ei......Deci nu stiu ce sa fac, daca nu o mai bag in seama, isi schimba parerea despre mine. Daca o bag in sema, o sa sufar, mai ales ca eu voiam sa ii spun peste 2 zile ce simt pentru ea(Prea tarziu).....Deci un sfat? Sa o uit nu pot, o vad in fiecare zi. Apreciez orice raspuns sincer! Multumesc anticipat :*

1 răspuns:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Stiu ce zici. Am trait ceva asemanator. Vrei sa o uiti desi iti place ca ea e fericita. O iubeai. Asta te face special. Ma bucur ca, ganesti asa. O sa iti treaca. O sa o uiti. Doar ca o sa dureze. Stiu ce zici. Cumva vrei ca cineva sa iti bage in cap un motiv pentru care sa o urasti cumva sa poti sa o uiti, un motiv pentru care sa nu te mai gandesti la ea. Sa o lasi acolo.
Fii atent. Intelege acest principiu. "Nu merita sa suferi pentru cineva. Iar daca intr-adevar merita, atunci nu te facea sa suferi".