| PrivesteCatreCer a întrebat:

Am o problema, cand sunt afara cu o fata pe care o plac devin foarte timid si abia mai vorbesc, dar pe Facebook/mesaje nu sau cand sunt cu fete pe care nu le plac n-am nici o problema. Va rog frumos fara raspunsuri auirea sau de prost gust.

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Care`i intrebarea? Sa vorbesti cu ele doar pe Facebook? Exista aplicatia aceea pentru telefon, in care daca prietena este la distanta poti sa mozolesti ecranul si ei ii vibreaza chestia, deci nu este o problema.

Esti timid pentru ca nu te relaxezi.Te`ai putea gandi ca nu`i nici o diferenta si daca deja a acceptat sa iasa cu tine, atunci exista o foarte mica sansa sa te placa.Iti recomand un exercitiu: ia la rand toate magazinele de lenjerie intima pentru femei, du`te la cea mai draguta asistenta si spune`i ca vrei o pereche de chiloti pentru prietena ta, pune`o sa-ti recomande ceva, intreab`o de materiale, cum ar arata pe ea, etc..Cand iesi de acolo (daca mai iesi in viata), o sa te crezi un zeu si o sa o suni direct pe fata de care iti place laughing

| PrivesteCatreCer explică (pentru WaterDrop):

Nu am fost prea explicit, sunt timid in viata reala, pe Facebook nici o problema. Multumesc pentru sfat oricum

| WaterDrop a răspuns (pentru PrivesteCatreCer):

Doar ma amuzam cu prima parte.A 2 a insa te`ar ajuta enorm.

10 răspunsuri:
| Raniaa a răspuns:

Aşa e dragosteaaa
Încearcă să îți faci cumva curaj şi nu te lasa copleşit de emoții happy

| Yon1470 a răspuns:

Ne spui ca esti timid in realitate si pe Facebook nu? Si te putem ajuta intr-un fel anume?

| PrivesteCatreCer explică (pentru Yon1470):

Ce rost are raspunsul pe care tocmai l-ai pus?

| Yon1470 a răspuns (pentru PrivesteCatreCer):

Era o intrebare!

N-am cerut intrebari, am cerut raspunsuri

Ne spui ca ai o problema de timiditate in viata reala, dar nu si pe facebook.Noi te putem ajuta sa nu mai fii timid, ca nu inteleg?

Nu te inteleg prietene, n-am nevoie de tine aici.

Mi-ai citit gandurile!