Poi tu esti scund ea are cicatrice, deci nu ai de ce sa te simti prost cu ea, amandoi aveti defecte vizibile, nu ai de ce sa te plangi. Culmea ca baietii frumosi cauta fete frumoase si fetele frumoase raman cu baietii urati si rai( cel putin asta am observat eu). Persoanele urate sunt discriminate de partenerii lor frumosi daca fac ceva rau, de aceea e bine sa aiba amandoi defecte, sa fie chit intr-un cuvant. Daca iti place de ea si ea te accepta nu mai astepta. Cand sufletul iti spune ce urata e desi e cu mine, gandeste-te ca frumusetea e trecatoare si mai bine urat si destept decat prost si frumos.
Si apropo de ceva. De ce spun ca e urata? Ea are, nu stiu cum sa zic, (poate ma lamuresc mai mult fetele) pe obrazul drept ceva ciudat, ca niste cosuri, dar nu sunt cosuri. Mai bine zic mici muscaturi (cicatrice mici) sau asa ceva. Am cautat si pe net poze asemanatoare dar nu gasesc.Nu as vrea sa o intreb, sa nu se simta prost sau ceva de genu. Ar putea fi urme de adolescenta, sau ce? Pentru mine e ciudat. Lamuriti-ma!
Http://www.drianosi.ro/......acnee1.jpg asa ceva de genul acesta, dar nu foarte dese.