Iti inteleg suferinta! Si mie mi-a fost greu in scoala iar intuitia ta nu te inseala.
Schimba scoala, mai repede. Aplica si la licee cu o medie mai mica. In generala, m-am mutat de la o scoala "buna, cu prestatie si pretentii" la o scoala de cartier si vreau sa iti spun ca am avut o diriginta minunata si profesori foarte, foarte in regula.
Dupa ani de zile de la terminarea generalei, ma intalnesc pe strada uneori cu diriginta, cu fostul director si cu o profesoara si ne salutam si schimbam vorbe...Sunt foarte respectosi si umani si le multumesc.
Stii ce ai mai putea face pentru tine cel putin...Sa filmezi pe deascuns, cu grija, intamplarile de la ora lui... Nu se stie vreodata, poate vei avea nevoie!
Din nefericire cam asa e, lumea nu prea se implica...Nu te baza pe colegi, tine doveziile pentru tine!
Si mutate in secret, nu spune altora! Du-te chiar personal la alte licee si daca nu vor, fa un efort dimineata sau dupamiaza sa astepti directorul liceului la care intri, ca sa-l opresti si sa-l abordezi (daca ai indrazneala).
Fa ceva in acest sens, acum nu realizezi, dar te poate afecta psihic si fizic acest stres si mai tarziu poti avea probleme de sanatate.
Asta-i Romania, trebuie sa te obisnuiesti, pana cand nu patesti ceva nu o sa fie luate masuri.
ale0409 întreabă: