| Iliescu_Alexandru_1988 a întrebat:

am o problema ceva mai nașpa.Sunt in clasa a5-A si in ultimul timp am chiulit nu ma mai duceam stăteam cu ghiozdanul in spate până la 5 si dupa ma duceam acasă dar problema este ca au aflat ai mei. Imi este rusine sa ma duc la scoala, ce pot face? Imi e rusine de maică-mea si de profesori si de tot.Nu am un tupeu in mine care sa ma faca sa ma duc la scoala. Ajutor va rog dau FUNDA sunt disperat.

Răspuns Apreciat de Editori
| Marbea a răspuns:

E bine ca ti-e rusine inseamna ca esti recuperabil. Asa cum ai avut tupeu sa chiulesti ai tupeul si du-te la scoala. Care era motivul chiulului? Gandeste-te ca daca nu te duci vei acumula si mai multe absente si va fi si mai grav, asa ca aduna-ti tot curajul de care dispui, spune si tu ca nu te-ai simtit bine si ca nu te-ai dus la doctor si asta e! Si ai grija ca pe viitor sa nu mai chiulesti, educatia este esentiala pentru a-ti asigura un viitor. Sa ne spui cum a fost!

1 răspuns:
| sylarbc a răspuns:

Folosete tupeul avut pentru a chiuli in a merge la scoala...Eu asa am facut...e naspa vreo 3 zile dar dupa reveni totul la normal.Intreba vreun coleg de lectii, sa iti trimita poze cu lectiile predate, invata si lucrurile nu vor sta atat de naspa