Robert imi pare rau de situatia ta... Sfatul meu este ca trebuie sa le scoti ideea asta de gay din cap, adica trebuie sa iti faci o iubita.Stiu ca pare mai greu in situatia ta dar cam asta ar merge sa iesi din situatia ta sau sa te muti din liceu/oras, etc.Deci prima e mai acceptabila si sper sa iti gasesti cat mai repede, fiindca daca o sa te vada cu o fata si sa o saruti nu o sa mai aiba cum sa zica ca esti gay.Prietenii adevarati sunt putini deci nu trebuie sa te intristeze ca pleaca cei falsi chiar daca ai copilarit cu el,deci uita-l . Daca nu poti sa iti faci o iubita din scoala/liceul tau poti sa iti faci de la tine din cartier,ideea este sa nu renunti,daca ai renuntat inseamna ca iti convine situatia ta,iar eu cred ca nu iti convine,lupta si o sa vezi ca o sa fie mai altfel, adica o sa ai iubita deci cuvantul,, gay'' o sa dispara, iar cu batausii trebuie ori sa ripostezi adica sa ii bati ca sa se potoleasca, ori sa vorbesti sa te muti din liceu.(cu politia mai bine sa nu incerci ca o sa te bata mai rau cand te prind). Sper sa te ajute sfaturile mele si daca mai ai nevoie de cateva id-ul meu de mess este:Id_alex99
Bafta
Buna!
In primul rand, cei pe care i-ai considerat tu "prieteni" nici macar nu iti erau prieteni. Ce prieten si-ar lasa prietenii adevarati pentru niste persoane care sunt mai populare si care au bani sau chestii de genu? Asta nu e prietenie. Nu te mai increde in toata lumea, ca s-ar putea sa o mai patesti de multe ori in viata. Ai grija pe cine numesti prieten, ca sa ai incredere in cineva trebuie sa dovedeasca prin fapte, nu prin vorbe, ca vorbe auzi peste tot. Nu baga in seama tot ce spun altii, pot sa spuna ce vor, ce conteaza este parerea ta despre tine nu parerea celorlati. Tu stii cine esti si ce vrei sa fii. Arata-le ca nu iti pasa si ai sa vezi ca te simti mai bine. Data viitoare nu-ti mai alege un orisicine sa-ti fie prieten si ai sa vezi ca totul o sa mearga.
Bafta!
Buna sunt invidiosi pe tine incearca sa nu fi doar cu calculatorul in brate si fa-ti si alte grupuri de prieteni nu din scoala neaparat si ignorai pe cei care te jignesc o sa vezi ca te ingura, o data de doua ori, dar daca tu ii ignori o sa renunte! Te pup! Succes!
Anii trec...lucrurile nu raman asa.
De ripostat sau sa ii faci sa isi schimbe opinia despre tine nu mai e cazul daca s-au intors toti impotriva ta.
Orice ai face ei o sa o intoarca contra ta.
Dar timpul trece....nu o sa stai toata viata in scoala aceea, nu o sa iti petreci restul zilelor in orasul unde stai acum...si cu timpul o sa cunosti persoane noi, care nu o sa culce urechea la toate zvonurile si pe ei o sa ii poti numi prieteni adevarati.
Se intampla...trebuie doar sa fi tare si sa treci de perioada asta.
Dupa ce scapi de astia poti incepe de la 0 ..doar ca acum stii ce ai gresit prima oara.
Crezi ca lucrurile raman asa? Crezi ca toti cei care au avut probleme cu batausii in generala/liceu fac din asta un capat de tara?
Nu esti singurul...eu abia daca aveam cu cine vorbi pana sa intru la liceu..pfff
Stai linistit...incearca poate reusesti sa iti schimbi scoala daca nu mai suporti, si tine-te tare pana termini scoala/liceul si de acolo incepi de 0 exact cum vrei tu?
Ah..si tipii aia nu au fost si nu iti vor fi niciodata prieteni.
Sunt doar niste ratati care simt nevoie sa se ia de tipul mai linistit pentru a se pune pe ei intr-o lumina buna
Dar nici nu ai idee cat de ironic se intoarce roata.
Frate,asculta aici.Trebuie sa mergi la sala si tragi un pic de fiare, sau sa te apuci de un sport ca sa faci muschi.Invata la scoala/liceu si o sa devi mai sus decat ei.Asa,fetele o sa te placa si nu o sa mai fi considerat gay.Gandeste-te ca asa eram si eu:toti radeau de mine ca eram slab(la 12 ani aveam 35 kg). Acum, dupa 4 ani de sport nimeni nu mai are tupeu sa rada de mine.Incerca sa-i ocolesti pe cei rai si fa-ti si tu un grup de prieteni dar testeaza-i.
Sper ca te-am ajutat.PACE!
Sincer,eu tie ti-as sugera sa te omori fara nici un fel de repros.Ar mai scapa lumea de o VACA!(Imi cer mii de scuze in fata animalelor, esti o jignire pentru ele.)
Păi nu ştiu ce să zic.
Dacă odata sau de doua ori ai făcut ce au vrut ei, acum nu te mai lasa.
Dar am înteles ca eşti clasa a 11-a şi faza că tatăl tău te injură nu ştiu ce pot spune.
Eu spun să exersezi acasa sau la sală pentru ati face muschii, şi atunci, sigur nu o sa se mai ia de tine.
Dar, totuşi, cred ca ai 17-18 ani, cred că trebuie să îti gaşeşti o prietena, nişte amici adevăraţi, nu toate c*****e.
Multă baftă si succes pe viitor.
Or dai si tu in ei ori stai ca prostul si o incasezi. eram si eu tocilarul in 1 - 8, dar la liceu se luau de mine, pana l-am prins pe unu singur si l-am batut, arpoape am fost exmatriculat, dar nu s-a mai luat nimeni de mine. nici multi amici nu am avut dupa (nu ca mi s-au parut importanti vreodata) dar macar eram lasat in pace cum voiam. deci, actionezi sau continui sa o incasezi, depinde de tine.
Ba daca vrei sa fii respectat trebuie sa nu te lasi batut de toata lumea.Cand cineva se ia de tine si te bate ii **** un pumn redardatului in fata si atunci o sa se teama. Daca se teme nu te mai bate. Daca vine cu gasca si te bate iti starngi si tu prieteni si prinzi pe unul si il rupi in bucati.Trebuie sa fii smecher si sa nu te lasi batut de toti fraieri. Daca s-a dus cel mai bun prieten iti zici in gand "Du-te in **** mati ca nu am nevioe de tine" si nu il bagi in seama.Nu ii spune nimic fiindca atunci te lasa in pace.Si cu aia mai mici le zici ceva de genu"Ba pokemon de iti dau doua intri cu capul in asfalt ca strutul" si daca iti raspunde ii dai una.Bine sa nu faci asa cu toata lumea fiindca atunci vei deveni si tu la randul tau un bully.Fa asta numai cu cei care te injura si nu te respecta.Despre tata nu am ce sa zic fiindca si ei au fost la randul lor copii si au fost descurajati de asta te descurajeaza.Nu lasa capul jos.Trebuie sa iti continui drumul cu capul sus cu prieteni ramasi.Nu uita daca se tem de tine nu te mai ataca.
Incearca sa le tii piept fii indiferent nu ii baga in seama pe cei care te jignesc mai ales pe picii de a 6-a nu ai de ce sa te sperii fac asta doar din rautate.tu nu ai nici o vina inteleg ca nu ai cum sa stai cu mainile in san si sa vezi cum toti isi bat joc de tine nu e cotrect. vrei sa le poti face fata dar nu ai cum indiferenta este cea mai buna cale .bineinteles...nu poti ramane indiferent la nesfarsit dar incearaca macar pentru catva timp. apoi ia-ti inima in dinti si tine-le piept. cand te injura picii de a 6-a. injura-i si tu (chiar daca nu e frumos) ei de ce o pot face si tu nu? cei mari care vor sa te bata. raspunde-le cu aceeasi moneda.si daca nu merge asa.nu stiu... incearca si ai sa vezi
Draga Robert,
in primul rand ma bucur sa vad ca esti suficient de inteligent incat sa nu iei in considerare aberatiile debitate de unii si altii care, ah, ce duri si grozavi sunt ei, sugereaza sinuciderea. (by the way, unde sunt moderatorii cand ai nevoie de ei).
Crede-ma, inteleg perfect prin ceea ce simti. Am avut aceeasi problema in oraselul uitat de lume in care am crescut. Singurul lor motiv infantil era faptul ca se intampla sa locuiesc langa cimitir, ca am fost mereu genul care prefera sa citeasca si stilul meu era mai punk-rock. Ba chiar au fost situatii in care s-au aruncat cu pietre in mine. De rationat nu aveam cu cine, pentru simplul motiv ca din start ar fi ignorat si cer mai rational argument venit din partea mea. Si ca fata mi-ar fi fost oricum imposibil sa ma impun fizic.
Eu una am strans din dinti si mi-am vazut de cititul meu, de muzica mea si cei 2-3 prieteni. Iar apoi am plecat la o facultate la 500 de kilometrii de casa. Ah, si am raspandit zvonul ca tata are permis de port arma
Inteleg ca din pacate nu te poti baza pe intelegerea tatalui tau. O facultate indepartata ar rezolva 2 probleme Gaseste una buna, intr-un oras fain( recomand Cluj my love, cocalarismul se imputineata drastic cum treci carpatii) si ramai focusat planuindu-ti evadare in mare stil.
Oricum te rog eu mult sa nu recurgi si tu la violenta, se va intoarce imptriva ta. In oraselul meu jegos politia stia cine sunt scandalagii, si nu se mai deranja sa se ia de ei. In plus ei erau multi, galagiosi si organizati si in orice incaierare vina cade pe amarutul de cealalta parte a baricadei, chiar daca era in legitima aparare. Deci te rog sa nu faci nimic stupid. Aminteste-ti ca tu ai un viitor pe care sa nu ti-l strici, ei poate nu.
Nu stiu cat de mult de ajuta, dar iti spun cu sinceritate ca mie imi pasa de tine. Si, trecand prin ceva similar te inteleg.
Esti important Robert. Si esti suficient de valoros exact asa cum esti. Nu lasa pe nimeni sa te convinga de contrariul.
Huggs!
Trebuie sa iei atitudine. Si ca sa le scoti ideea de gay din cap, trebuie sa faci aceste doua lucruri : 1. invata sa te lupti, si la urmatoarea amenintare rupe-l pe ala in doua. 2. pupa o fata mai frumoasa pe coridor brusc si dintr-o data, ca sa nu mai creada ca esti gay. uita-te la fundul si sanii fetelor de asemenea
Frate si eu a fost batut cand eram mic, acum regret ca nu eram cu bata la mine sa le dau in cap, DALE-O FRATE, PT MINE MACAR!
Hei. imi pare rau. Dar incearca sa vorbesti cu mama ta, sau incearca sa vorbeste si cu directorul. si pe acestia care se iau de tine nu ii mai baga in seama. treci pe langa ei si gandeste-te ca tu esti mai bun decat ei sau orice altceva care te face sa te simti mai bine.
Stai linistit, nici eu nu am un prieten in toata scoala ( is clasa a 7-a) si toata lumea rade de mine de la scoala dar mi se rupe Imi imaginez cum ii impusc in cap si gata, imi trece, niciodata sa nu raspunzi cand te injura sau te bat.Cei mai rai oameni si inteligenti sunt aia care tac
Si apropo de cand toata lumea rade de mine asc. rap american (Eazy-e, 2pac, Cypress Hill, N.W.A.) mi se pare un mod bun de a scapa de toti care rad de tine
Pentru ca se vorbeste si despre fraieri dinastia in versurile trupelor care le asc (mentionate mai sus
) Bafta!
GligoreMihai întreabă: