In primul rand renunta la "iconite". Prea multe si sunt atat de obositoare!
Bunicul tau,ete om matur si in momentul cand i s-a spus ca nu are voie anumite produse sa consume,trebuie sa inteleaga acest lucru ca ii dauneaza sanatatii. Daca nu intelege,este DOAR VINA LUI! Voi ati incercat sa-i explicati.
Tatal tau, are dreptate, sa-si anunte vecinul sa-si ia tuica acasa, asa macar, bunicul nu v-a mai fi tentat.Raul a fost deja facut, cand ati fost de acord sa tineti acasa, ceva care stiti ca il ademenea.Acum ii va fi mult mai gereu sa renunte la alcool, cad deja a anceput sa consume iar alcool atat de mult!
Gandeste-te, ca asta este alegerea lui si oricat o sa-i spuneti sa nu mai bea, el tot o sa consume, daca doreste!
Este una ce doresti tu si alta ce doreste el sa faca cu viata lui!
Bautura distruge tot.Personal am baut 2 ani, dar am baut cat alti in 10 vieti de ar fi sa ma laud.Mam lasat de bautura sa il vad pe tata fericit.Acum m-am lasat si de fumat, chestia e ca nimic nu e bun in exces. TIgari o sa mai pufai, dar numai la ocazi bautura deloc.Pe tigari sunt mai sigur, am capu limpede, sfatu meu ia-l cu coarda sensibila poate are efect.
Bunicul tau cred ca stie ca alcoolul nu-i face bine, probabil a facut asta de necaz si chiar daca omul isi duce tuica inapoi sa nu crezi ca nu gaseste alta sursa, sa vorbesti cu el si da de il poti convinge sa se duca la dezalcoolizare
Pai trebuie sa intelegi ca dependenta de alcol e una destul de grava :/... si mno ati putea sa recurgeti la un psiholog sau la o clinica de dezintoxicare... :/