| redtrr1 a întrebat:

am o problema cu mine sa zic asa, nu am incredere in mine si ma consider urat si chestii. Imi place de o fata si cumva mi-am facut curaj sa-i scriu, nu i-am zis inca ca o plac dar astept. In fine nu am incredere in mine, cred ca nu sunt destul de frumos sau bun pentru ea..ma desconsider si de aia cred ca nu am sanse cu ea, mai simplu spus, pierd de dinainte sa incep.Ce as putea face sa-mi cresc increderea in mine, stiu ca nu m-am exprimat corect dar sper sa intelegeti.Dau funda

Răspuns Câştigător
| StevenMetalhead a răspuns:

Salut frate. Am o întrebare la tine. Cum crezi, ce folos ar fi să-i zici că o placi, dacă nu ești încrezut în sine. Adică ce poate fata respectivă să vadă în tine, dacă nici tu nu vezi nimic în sine. De aceea în acest caz cel mai principal lucru este să-ți mărim încrederea și dragostea de sine.
I. În primul rând. Ce te face să crezi că ești urât? Că ai văzut alți fraieri cu părul dat pe o parte, tricou rupt și pantaloni lipiți de picioare? În epoca medievală erau bărbați frumoși? Dar nu tot femeile se măritau cu dânșii? Așa o notă, fetele nu vor frumusețe din partea noastră, precum vrem noi ca ele să fie gătite și machiate. E destul să ai grijă de tine, cum îți place, dar nu așa să te dai mare și tare, dar ție să-ți fie drag. Mergi la sală dacă nu-ți place corpul tău. Și începe să te ocupi cu lucruri care cu adevărat te dezvoltă și te înalță în fața tuturor. E clar că daca te joci toată ziua, iar noaptea când te culci ți se pare că ești cel mai retardat dintre toți, aici ideea este că tu trebuie să te mai ocupi cu ceva ce ai vrea toată viața să faci. Găsește-ți o mică companie de prieteni cu care să ieși și cu care să te simți bine și liber. Asta îți va dezvolta încrederea în sine, că...cineva totuși te respectă și vede în tine un băiat de treabă. Dacă doar îi vei scrie că îți place de ea...nu se va întâmpla nimic, sunt riscuri că ea să te refuze, de aia propune-i să ieșiți la un ceai, la o plimbare și încearcă să fii tu însuți, ascult-o, spune-i ce-ți place la ea, fă-o să se simtă bine, dar și tu la fel. Iar apoi în glumă o poți îmbrățișa și să-i șoptești la ureche că ai petrecut frumos timpul cu ea și că-ți place, „aș prefera să ne mai vedem". Fă-o să se simtă liberă cu tine, dar cel mai important, investește în tine și ai să vezi că nu vei mai depinde atât de tare de dânsa. Succese.

2 răspunsuri:
| Kerre a răspuns:

Cand iti doresti un lucru vezi daca poti face ceva chiar in urmatoarele secunde, ca sa obtii ce iti doresti. Fa ceva, chiar de vei gresi nu va fi nici pe departe asa de rau pe cat crezi tu. Ba din contra, vei invata ceva din asta.
Cu cat actionezi mai des, cu atat vei actiona alta data mai usor si acel tipar de gandire negativ va disparea o data pentru totdeauna.

| lAlexandraaa90 a răspuns:

Buna, parerea mea este că încrederea ti-o dai tu si prietenii tăi. ține de atitudinea ta ca acea fată să te placă, uneori fetele sunt mai diferite daca le dai prea multa atentie se plictisesc laughing ti-o spun din propria experiență, este bine sa o lași si pe ea sa vina la tine daca vrei sa fie ceva frumos, daca te duci doar tu sa o cauti si ea nu face nimic înseamnă ca nu este pentru tine si urmeaza ceva mai bun care o sa te faca fericit!