Iti recomand sa lasi copila in pace si sa-ti demonstrezi iubirea fata de o fata apropiata de varsta ta. Nu te juca cu focul!
Daca este adevarat tot ce spui ca faci, as zice ca te inseli cand spui ca te iubeste. Din ce imi amintesc din scoala generala, la 13-14 ani fetele nu rezistau intr-o relatie mai mult de cateva luni. Dupa parerea mea, fata s-a plictisit si ar vrea sa "schimbe aerul".
Poate ca are 14 ani! Dar, cel putine mie, mi se pare mai matura de 14 ani plus ca nici eu nu par de 17, prea copilaros. Si sa fim seriosi, cate cupluri ati vazut de aceeasi varsta in zilele de astazi?
UNELE fete cauta baietii aia mai mari "buni, jmecheri si cu $$$ "
Eu consider ca ma iubeste. Eu o iubesc, dar intervin aceste probleme care ne cam pune in pericol si dificultate relatia...
Asta nu schimba faptul ca are 14 ani. la varsta aia numai de iubit nu ar trebui sa isi bata capul. la cum e lumea in ziua de azi, orice fata ar da ani din viata pentru unu ca tine, care ofera atentie suport etc etc, dar o copila iti dai seama ca nu da mare branza pe tine. de aia zic, e prea mica. si cine spune ca fetele sunt mai mature, aia sunt niste idioti. depinde varsta, nu conteaza ca e fata, 14 ani sunt 14 ani, nu 17 nu 20.
Nu.i mai acorda atata atentie.se va plictisi de tine daca nu a facut o deja.Trebuie sa fii mai indiferent vada ce pierde nu trebuie sa incerci sa fii perfect.nimeni nu.i perfect.