anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am o problema cu un prieten și nu știu cum Dumnezeu sa ii bag mintea în cap
S a cunoscut recent cu o fata și s au cuplat el făcând 18 acum cateva zile iar ea are 15 creca au 2 ani și 8 10 luni diferența inf nu ma privește
Chestia e ca el zice ca nu vrea sa facă chestii intime cu ea dar îmi povestește ca ea vrea și I am zis sa o lase ca nu e ok ca e major.
Nu știu cum sa ii explic ca nu e ok, da el zice ca așteaptă pana mai creste și ea dar ea se tot da pe lângă el(de ex când am fost la cafenea cu gasca a început sa I se pună în poala și să îi pună mana pe...)
Nu vreau sa aibă probleme îl cunosc de la 4 ani și mi ar părea rău de el, vre un sfat sau ceva? Sau nu ar trebui să mă bag între ei nu știu sincer...

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti bagi nasul in relatia altora, ca nu-i problema ta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar fi bine să nu te bagi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Indiferent cat iti avertizezi prietenul, doar de el depinde cat se va tine de cuvant sau cat va reusi.Sexul nu se face la 15 ani si e cat se poate de iresponsabil din partea fetei ca il hartuieste asa.Incearca sa-l convingi sa-i bage mintile in cap fetei, iar daca nu, sa-si gaseasca pe altcineva de o varsta potrivita.

| sammie a răspuns:

Mai bine găsește o fată de vârsta lui. Cu fata asta sigur nu va face nimic în viață dacă ea nu poate să înțeleagă măcar legea. Mă întreb ce o să zică părinții ei dacă află.

| Robert2526 a răspuns:

Nu e treaba ta, lasa-i in pace

| Florin275 a răspuns (pentru Robert2526):

L as lasă...dar pana la urma dacă ea o tine tot asa și ar face ceva mi ar părea rău de el sa facă pușcărie pentru o copila care vrea aventuri sad

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Totul depinde doar de așa zisul prieten, cu siguranță că este mult mai potrivit să își găsească pe cineva de vârsta apropiata, nu să crească copile de 15 ani.