Hey!
Hmm...cam grea chestie. Daca o alegi pe ea, il risti pe el, daca il alegi pe el, o risti pe ea.
Te-ai gandit sa discuti cu prietenul tau? Sa-i spui ca ai sentimente fata de ea? Si ca ea te vrea? Poate va fi intelegator sau daca nu...nu.
La tine e foarte greu, deoarece tu esti o persoana mai sensibila, care renunta la tot doar ca sa-i vada pe ceilalti fericiti.
Poate nu vrei sa renunti la prietenia cu acel amic, dar gandeste ce ar face el in cazul asta.Nu vreau sa te duc la gandul sa-ti distrugi prietenia, ci doar sa vorbesti cu el.
Spune-i si fetei ca tu ai sentimente fata de ea, dar are si prietenul tau si nu stii ce sa faci.
Poate veti gasi o modalitate impreuna sa iesiti cu bine din toate astea.
Singurul lucru pe care il poti face este SA DISCUTATI!
Oricum BAFTA!
Vorbeste si cu ea si cu prietenul tau in particular. este cel mai bine sa le explici la amandoi situatia pentru ca intr-un fel este pacat sa dai din nou cu piciorul la o relatie care poate fi frumoasa..si el fiindu-ti prieten daca ii explici cum stau lucrurile ar trebui sa inteleaga ca fata pe tine te place, daca nu intelege inseamna ca nu iti e asa prieten cum crezi tu
Vorbeste cu ea si spune-i sa ii spuna adevarul prietenului tau, tu nu trebuie sa intervii cu ceva intre ei doi acum ca mai apoi el sa interpreteze gresit, indeamn o sa ii spuna tot ce s-a intamplat intre voi doi in trecut si ca in momentul de fata ea doreste sa fie cu tine
Ea i-a spus prietenului meu ca tine la el ca la un frate, nimic mai mult, dar el nu a inteles pe deplin asta si nu vrea sa inteleaga. eu am incercat odata chiar sa-i combin, dar ea nu a vrut si i-am zis lui asta, dar tot nu intelege.tot la ea sta cu gandul.
Pai sa ii spuna ea clar si verde in fata ca nu isi are rostul sa se gandeasca la ea pentru ca sentimentele nu sunt reciproce,... daca el nu a inteles asa sa ii spuna verde in fata tot ca e pacat sa se risipeasca o asa iubire dintre voi
Salut pretene.
Ăăăăă, dacă tu crezi că asta e prietenie între voi doi, e clar. În primul rând, într-o prietenie fată/fată - băiat/băiat nu TREBUIE niciodată să intervină vreun băiat/fată [ depinde de caz ]. Este clar ce prieten îţi e el dacă ar renunţa la tine pentru ea. Din câte ai zis tu, ea te PLACE pe tine nu pe el. Nu o să-l placă pe el, degeaba încearcă. Îţi bat la pariu că tot pe tine te ia iubii. Părerea mea, combină-te iară cu tipa asta şi nu mai lăsa nimic să vă despartă. Dacă ' prietenul tău cel mai bun ' se supără pe tine, spune-i să te lase în pace, să nu te mai caute etc. Nu îţi e prieten, deschide ochii.
Baftă.
Andrei67y5 întreabă: