Daca te tii ca scaiul, le sufoci si nu mai au chef de tine. Plus ca iti faci reputatie de disperat. O lasi si tu mai usor, o zi da si una nu, daca ii faci o propunere si te refuza nu vii cu alta imediat, daca vezi caa nu esti bine primit dispari si iei o pauza de 2-3 zile. Interpreteaza si tu ce se intampla si lasa niste spatiu intre actiunile tale. Nici daca esti primit bine nu e o idee buna sa stai calare pe fata. Dar atentie sa nu cazi in extrema cealalta, sa pari indiferent sau dezinteresat. Trebuie sa pari interest, dar nu disperat.
Iti multumesc foarte mult..chiar m-a ajutat acest raspuns.o sa incerc sa ma schimb
O sa iti ia ceva timp sa te inveti sa iti observi comportarea. Nu e asa usor precum pare.
Multumesc pentru fundita!
Stiu asta, dar sper sa fac schimbarea asta, stiu ca nu e asa usor dar voi incerca Nu ai pentru ce, merita raspunsul
Asa este, cand iti place maxim normal ca iti vine sa o sufoci De ce nu o faci sa vina ea la tine? Joaca putin teatru, stai sa te invat eu o vrajeala , te poti preface suparat, asta merge de fiecare data. Ii poti scrie pe net de exemplu:
-buna ce faci?
-bine tu?
-eu nu chiar asa de bine.
De aici ai prins-o, din moment ce i-ai spus "eu nu chiar asa de bine" automat ai fortat-o sa te intrebe ce ai patit, apoi bagi si tu o vrajeala, un motiv pentru care esti suparat, apoi tot asa si incepe conversatia, asa te bagi in vorba cu fetele. Sau daca nu pe net la fel, daca sunteti fata in fata te preface suparat, si la prima replica zici tot cam acelasi lucru ce am spus mai sus.
Trebuie sa stii cum sa le abordezi, daca iti place nu fugi tu dupa ea, fa-o pe ea sa vina dupa tine, nu lasa femeia sa para mai presus ca tine, fi baiat destept
Folosesc tactica asta.))) Si mergem.dar problema e ca nu pot in fiecare zi sa fac aceeas "abordare" e greau sa fac sa vina ea la mine