Sport,mergi la sala pentru marirea masei musculare, crede-ma ajuta, aceeasi problema am avut-o si eu si diferentele se vad cam in 5-6 luni, dar cu program si mese foarte multe pe zi, poti alege altceva ce ti-ar putea dezvolta mai mult corpul, innotul de exemplu, sunt atatea... poti gasi usor ceva care sa-ti placa
Un băiat trebuie impresionat prin naturaleţe, nu prin altceva. Aşa, toate au sâni şi fese.
La vârsta ta, nu ar trebui să te preocupe asta.
Ai un metabolism foarte activ, dacă te îngraşi o să dai jos imediat tot ce ai pus. Acceptă-te aşa cum eşti şi fii fericită că eşti sănătoasă!
La 13 ani deja te gandesti cum sa impresionezi un baiat cu corpul?
Oricum, legat de ingrasat. La 1.50m cam 40 de kg e greutatea normala dar, ai putea merge la sala cu un antrenor personal si te va ajuta si cu dieta, iti va spune ce si cum sa mananci iar daca faci si miscare ti se dezvolta muschii si vei capata acele forme pe care ti le doresti atat de mult
Intrebarea nu era legata de cum sa impresionez un baiat, ok? Multumesc oricum pentru raspuns.
Da, stiu dar ai accentuat asta si mi s-a parut un pic ciudat fiindca ai numai 13 ani. Oricum, ce ti-am zis de sala o sa te ajute foarte mult fiindca am avut o prietena cu aceeasi problema si, de cand face miscare arata mult mai bine.
Ok, o sa tin cont de asta.
Ai o mare problema. In gandire. Tu numai prin forme vrei sa impresionezi? O sa atragi numa obsedati asa dupa tine. Nu o sa obtii ceva sincer. Eu ca baiat as prefera o fata fara forme dar care sa gandeasca normal decat o... ca tine.
Formele se vor dezvolta o data cu varsta. Pana pe la 18-19 ani corpul tau se va afla intr-o continua dezvoltare si va creste in propriul ritm. Asa cum ziceai si tu, daca mananci foarte mult pui pe burta. Poate ar fi bine sa le explici parintilor tai ca iti este foame si ca vrei sa consumi si alte alimente in afara de cele pentru post. Iar pe baiat il poti impresiona si cu altceva, nu doar cu formele propriului corp. Mai ales la varsta ta.