Am o problema destul de majora si sper sa cititi tot
Deci totul incepe cam asa :La mine in scoala am vreo 30 de tigani(Sunt clasa a 8-a) ca sa nu am probleme cu e m-am pus bine langa majoritatea, dar ieri era unu de a5-a care se da mare smecher cu fratele sau.Am incercat sa-l ignor ca de obicei dar ieri totul a fost altfel, eu merg cu BMX-ul la scoala, mi-a bagat mana in buzunar si mi-a luat telefonul si a inceput sa fuga.Am lasat bicicleta jos langa niste colegi de ai mei si am fugit dupa el.L-am prins si i-am zis asa "Ba copile tu ce crezi ca faci?"Se zbatea si ma scuipat atunci i-am dat un singur pumn la coaste si a inceput sa planga in crize si imi zicea ca maine numai intru in scoala.L-am lasat in pace si m-am dus linistit la ore, mi-am lasat bicicleta legata de gardul scolii de langa parcare ca de obicei. Dupa ce am terminat orele mi-a zgariat toata bicicleta cu cheia dar a fugit repede.Noroc ca mai aveam niste vopsea acasa si am reparat.Acasa i-am zis mamei si a zis ca n-ar trebui sa imi bat capul cu astfel de chestii si sa-mi vad de examen.Am stat relaxat pana cand un prieten mai vechi care a ramas repetent si sta in zona a zis ca vine maine cu fratele sau la scoala(Fracsu are 16-17 ani).Nu m-am speriat foarte tare, mi-am luat la mine rozeta in caz de ceva. Ajuns la scoala era el acolo cu brigada si piticu` a zis ca "ala e" Erau vreo 4-5 iar eu singur.Cand au venit inspre mine fracsu a venit sa dea cu pumnu` dar n-a avut timp ca i-am dat o scurta din frica FARA ROZETA.Restu au inceput sa comenteze "ca nu stiu`ce si nu stiu`cum" Le-am zis fratilor aveti vreo treaba? S-o discutam cu doamna Directoare.SI ei sau revoltat si erau pregatiti sa ma incinga dar chiar atunci a venit doamna mea diriginta si i-am explicat tot. Dupa scoala era doar copilu cu fracsu si mi-au zis ca daca se mai intampla vrodata mi-o da. Eu n-am chemat pe nimeni (cu toate ca avem posibilitati si le-o dadeau urat) dar am zis ca trebuie rezolvata fara violenta treaba, si am dat doar ca sa ma apar...Credeti ca ar trebui sa imi fac griji pentru mai mult?
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.128.198.90) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro