| GreenB0y a întrebat:

Am o problema destul de majora si sper sa cititi tot laughing
Deci totul incepe cam asa :La mine in scoala am vreo 30 de tigani(Sunt clasa a 8-a) ca sa nu am probleme cu e m-am pus bine langa majoritatea, dar ieri era unu de a5-a care se da mare smecher cu fratele sau.Am incercat sa-l ignor ca de obicei dar ieri totul a fost altfel, eu merg cu BMX-ul la scoala, mi-a bagat mana in buzunar si mi-a luat telefonul si a inceput sa fuga.Am lasat bicicleta jos langa niste colegi de ai mei si am fugit dupa el.L-am prins si i-am zis asa "Ba copile tu ce crezi ca faci?"Se zbatea si ma scuipat atunci i-am dat un singur pumn la coaste si a inceput sa planga in crize si imi zicea ca maine numai intru in scoala.L-am lasat in pace si m-am dus linistit la ore, mi-am lasat bicicleta legata de gardul scolii de langa parcare ca de obicei. Dupa ce am terminat orele mi-a zgariat toata bicicleta cu cheia dar a fugit repede.Noroc ca mai aveam niste vopsea acasa si am reparat.Acasa i-am zis mamei si a zis ca n-ar trebui sa imi bat capul cu astfel de chestii si sa-mi vad de examen.Am stat relaxat pana cand un prieten mai vechi care a ramas repetent si sta in zona a zis ca vine maine cu fratele sau la scoala(Fracsu are 16-17 ani).Nu m-am speriat foarte tare, mi-am luat la mine rozeta in caz de ceva. Ajuns la scoala era el acolo cu brigada si piticu` a zis ca "ala e" Erau vreo 4-5 iar eu singur.Cand au venit inspre mine fracsu a venit sa dea cu pumnu` dar n-a avut timp ca i-am dat o scurta din frica laughing FARA ROZETA.Restu au inceput sa comenteze "ca nu stiu`ce si nu stiu`cum" Le-am zis fratilor aveti vreo treaba? S-o discutam cu doamna Directoare.SI ei sau revoltat si erau pregatiti sa ma incinga dar chiar atunci a venit doamna mea diriginta si i-am explicat tot. Dupa scoala era doar copilu cu fracsu si mi-au zis ca daca se mai intampla vrodata mi-o da. Eu n-am chemat pe nimeni (cu toate ca avem posibilitati si le-o dadeau urat) dar am zis ca trebuie rezolvata fara violenta treaba, si am dat doar ca sa ma apar...Credeti ca ar trebui sa imi fac griji pentru mai mult?

2 răspunsuri:
| William a răspuns:

Ce calm poti sa fii, in locu tau ii omoram pe toti chit ca nu mai ieseam din puscarie toata viata.

| DeliaDelii a răspuns:

Pur si simplu nu iti fa de lucru cu ei, ca-s tigani si nu le pasa de nimic, mai bine incearca sa ii ignori sau sa te prefaci ca nu exista.