Ok... În primul rand tu nu ești plictisitor. Da ești diferit de ceilalți, ai alte preocupări alte hobby-uri. E normal. Cam tipul asta de personalitate l-am avut și eu în liceu. Vorbeam cu foarte puține persoane și era ok pentru mine. Calitatea nu cantitatea contează0. Însă cred ca în clasa a 11 sau a 12 a nu mai știu exact am început sa ma bag în diverse activități, voluntariat și alte chestii de genul. Și asa am început sa fac cunoștință și cu alte persoane din alte clase. Totuși nu m-a prea ajutat sincer, fiindcă tot cu acei 2 prieteni păstrez legătură foarte des. Cat despre ieșirile în oraș ma rezumam la cele 2 persoane. Clasa mea era foarte gălăgioasa și pusa pe distracție nonstop. Eu mai aveam nevoie și de liniste.
Oricum, dacă mai departe te vei hotara sa dai la o facultate ceva, te asigur ca viata ți se schimba radical. Eu din persoana tăcută și retrasa, am devenit vorbăreata și sociabila. Cei mai mulți prieteni mi i-am făcut la facultate. Liceul e diferit de facultate. Mediul e diferit. Ceea ce vreau sa accentuez e, sa nu crezi ca e vreo problema cu tine. Mediul e de vina, nu tu! În timp îți vei face prieteni buni. De asemenea nu încerca să te schimbi pe tine însuți pentru altcineva. Nu e ok. Pune-ți întrebarea tu vei mai fi fericit? Cine vrea sa petreacă timp cu tine o va face. Cine nu, nu!
Dacă vrei sa îți faci relații gen încearcă sa te implici în activitățile liceului, e cel mai bun sfat după părerea mea.
Numai bune! Capul sus nu e bine sa te consumi pentru nimicuri din astea!