Incearca sa-ti impui sa te relaxezi!
Cu cat vei incerca sa te perfectionezi, cu atat vei gresii mai mult si vei deveni mai stresat, uitand practic sa te bucuri de petrecerea la care ai mers, din cauza unei amarate de firimtura.
Uita-te in jur si vezi ca, este perfect normal sa mai scapi pe jos 1 firimitura sau sa manaci cu mana un ordef, trebuie sa dai sens trairii de moment, sa te bucuri la o petrecere, sa nu sa fii crispat si stresat din motive care nu conteaza, ca nimeni nu va sta cu ochii pe tine la petrecere, copii se duc acolo sa se distreze, nu sa-ti numere tie dumicatii, sau sa te urmareasca daca ai mancat decent, cu furculita, sau mana.
Impune-ti sa dai mai multa atentie petrecerii si starii tale de buna dispozitie decat mancatului sau bautului, ca la carte.
Bună drăguță! Și eu sunt așa de rușinoasă, ar trebui sa mergi într-un loc în care nu sunt mulți oameni și să mănânci și nu te uita la ei când mănânci gândește la ceva ce-ți place ce te face sa zâmbești savfi tu să nu-ți mai fie teamă
Stiu cum e si eu am problema asta dar cand vreau sa o infrunt merg intr-un fas food sau o locatie mai simpla nu foarte simandicoasa si ma pun intr-un loc mai retras si intotdeauna cu o persoana cu care sunt obisnuita si pe care o cunosc.
Nu merge niciodata intre fitosi daca iti este foame sau vrei sa mananci ceva ce necesita migala.Si nu merge cu persoane noi la restaurant prima data asteapta sa le cunosti sa te simti in largul tau si o sa faci abstractie de cei din jur cand te vei simti bine.
Doar incearca sa mananci in publicsau la petreceri avand langa tine persoane cunoscute si dragi tie.
Ce nu sti tu este ca pana si regii sau personalitatile infuleca cu gura plina. urmareste si acest videoclip si vezi relatia dintre ei 2 cand halesc https://youtu.be/geGgR18sU7I
anonim_4396 întreabă:
Lolkkk întreabă: