Incearca sa te detasezi un pic de tabloul acesta, sa tratezi scoala ca pe locul unde iti formezi educatia si o baza pentru viitoarea cariera, atat. E greu, stiu. Esti, probabil, in perioada adolescentei si prietenii sunt foarte importanti dar pe de alta parte consider ca ai lasat destul de la tine, ai facut tot ce se putea face. Ai fost prietenoasa, sociabila, placuta. Englezii in general nu sunt o natie foarte prietenoasa, stiu asta din proprie experienta, dar exista multe exceptii deci nu e cazul sa generalizam. Stiu si cat de greu e sa-i intelegi uneori si dureaza pana te obisnuiesti. Daca acei colegi nu pot sau nu vor sa fie intelegatori si rabdatori cu atata lucru, nu-i poti numi prieteni si nu sunt genul de oameni pe care e sa-i ai in preajma. Incearca sa te inconjori de oameni de la care ai ce invata, cu care ai lucruri in comun sau cu care simti o conexiune. Tu fii prietenoasa in continuare, cu siguranta vei gasi persoane care sa empatizeze cu tine. Pe facebook sunt multe grupuri cu romani (adolescenti, adulti, chiar copii) unde iti poti face amici cu care sa vorbesti, sa te intalnesti atunci cand iesi de la scoala, cel putin pana te obisnuiesti cu oamenii si accentul Capul sus si mergi inainte, concentreaza-te pe scoala si totul o sa fie bine intr-un final
Hei ! Totul este ca tu sa gandesti pozitiv ca sa treci mai repede peste aceasta schimbare noua! Crede-ma ca e mai bine daca ti-ai dat seama acum cu ce fel de persoane ai de-a face. NU toti oamenii sunt prietenosi iar mai ales cand stiu ca tu esti 'intrusa" cum se spune..adica din alta tara ..trebuie sa mai treaca ceva timp.Consider ca 'prietenii' pe care i-ai avut sau mai bine zis doar tu i-ai considerat prieteni! Nu STIU ce inseamna cuvantul prietenie. Trebuie sa le demonstrezi ca nu esti ca ei si ca esti o persoana PUTERNICA, si INDEPENDENTA ca nu depinzi de ei ..cu timpul poate o sa iti gasesti prieteni care sa merite prietenia ta. :* Cand simti ca ai nevoie sa te descarci scrie-mi te rog !
Andrei67y5 întreabă: