Fa precum simti cu Inimioara. Daca gresesti, este greseala ta in schimb daca asculti sfaturile celor din jur si le urmezi o sa te tragi de cap intr'o zi.Nu conteaza ca gresesti, cel mai mult conteaza cat de mult ai invatat din greseala repectiva.Viata este Lectie.Ai grija ce faci in viata ta, ce ofericelor din jur, pentru ca platim pentru tot la un moment dat.Roata se invarte si atunci te intrebi de ce nu te simti bine, de ce intri in depresie.Acum imi zic parerea, eu una nu m'as lega de o persoana ce este impreuna cu cineva.Sa zicem ca te alege pe tine dar daca stai si te gandesti putin, poate sa vina o alta si atunci el sa o aleaga pe ea si tu sa ramai ca si prietena ta.Fa precum crezi ca este bine.Ai grija de tine.Numai bine.Multa claritate iti doresc..ai nevoie.
Eu cred ca nu e bine ce faci.
Tu, pur si simplu o tradezi.
Gandeste-te ca ea sufera, poate acel baiat iese cu tine din plictiseala si el o iubeste pe fosta ta prietena.
Pana la urma baieti mai sunt, si daca nu vrei sa-ti creezi o imagine proasta eu zic sa stai deoparte de relatia lor.
Te-am pupat:*
ai inteles gresit, am iestit doar ca prieteni xD
Da.inteleg.Dar ai specificat ca te.ai indragostit de el.Si nu cred ca ar fi in regula ca fosta prietena sa afle.
Oo da na-ar trebui
Pai as spune sa ramaneti doar prieteni..chiar daca nu mai esti prietena cu ea, ati impartasit multe deci eu spun sa ramaneti prieteni, deoarece se poate complica.