| edytzzu11 a întrebat:

Am o problemalaughing
Eu stau cu o fata de vreo 2 sapt si in prima zi in care ne.am combinat a venit la mine si mi.a facut un oral bine era incepatoare mai mult a fost dureros decat placut in a doua zii la fel doar ca mai bine iar in a 3 a zis tot asa laughing in fine.
a venit si vacanta si ne.am hotarat noi asa ca ar fi cazul sa incepem viata sexuala de cuplu ea fiind virgina si am uitat sa mai precizez ca de cate ori a venit la mine era uda toata, asa ma rog deci ne.am hotarat ca ar fi cazul sa incepem dar iei ii este foarte frica ia chiar ma iubeste p mine iar eu nu pot spune acelasi lucru bine ea crede ca eu sunt foarte experimentat in tainele amorului dar ce nu stie este ca eu sunt mai praf decat ea=]] si pentru mine tot prima oara este dar am oleaca mai mult tupeu si nu am emotii deloc, ma rog asta conteaza mai putin ce conteaza mai mult este ca nu stiu in ce pozitie sa o facem incat sa nu o doara asa tare si daca as incerca intai fara prezervativ si dupa ce am penetrat`o las pune ar avea ceva? de preludiu nu.mi spune.ti stiu ce trebuie sa fac la chestia asta deja am ceva in minte ma intereseaza mai mult partea "principala" deci cine ma poate ajuta cu sfaturi despre cum ar trebui sa decurga totul este bine venit dau funda:*

Răspuns Câştigător
| gazza01 a răspuns:

Poi cel mai bine este ca fata sa stea intinsa pe spate si tu peste ea pentru ca poti controla "viteza" (cel putin eu asa stiu) si sa incepi usor usor... si daca este nelinistita, sa incerci tu sa o linistesti! Fi romantic si dragut pentru ca prima data nu se uita niciodata si un moment ca ala o poate face sa se indragosteasca la maxim de tine. Si dc sa pui prezervativul dupa ce ai penetrat'o? Ce rost mai are? laughing Daca te poti controla si nu iti dai drumul in ea, fa'o fara prezervativ, daca nu, pune'l de la inceput! App, catzi ani aveti?

3 răspunsuri:
| DarkStarGW a răspuns:

Nu credeti ca e cam devreme? si daca incerci nu incerca fara deoarece daca n-ai experienta s-ar putea sa-ti dai drumul repede si nu vrei asta

| XHHHX a răspuns:

Cred ca e cam devreme, totusi sunteti copii!