| Poseidon69 a întrebat:

Am o problema extrem de evervanta, adica ma atinge pe mine la inima, drept sa spun imi vine sa mor, bun deci hai sa va povestesc pe scurt cum vine povestioara.
Eu eram intr-o zi pe Facebook si eram intr-un grup si spune o fata " dau note " bun mi-a dat 10. Okey Dupa cateva luni 2-3 sau mai putin i-am aratato si unui prieten fata aia fata aia era din Galati era departe de noi si acum in saptamana altfel vine in Suceava cu clasa bun fata aia imi placea mie era extrem de frumoasa, si mie imi placea de ea, prietenul meu s-a dat la ea si acum il considera de treaba si pe mine nici nu ma baga in seama. adica o spus ca e dragut si extrem de misto. urasc am momente cand incep a plange de NERVI frate de NERVI si imi vine sa imi omor prietenul. adica acea fata il place pe el si e mai mare cu 3 ani fata ca el. ce sa fac sa ma calmez sa nu ma intereseze sa ma placa pe mine?!

Va rog ajutati-ma am nevoie urgent de ajutor! sad

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Esti copilas mic, de aceea plangi si-ti vine sa mori de ciuda, este ceva normal la varsta asta, sa plangi usor si mai ales din nimicuri.
Cand o sa mai cresti, te vei comporta mai matur si mai intelept, intelegand ca nu poti convinge sau forta o fata, sau o persoana sa te placa, nici daca o rogi frumos, pentru ca nu-i papusa sa faca ceea ce vrei tu, este o perosna cu creier si inima, cu simpatii si antipatii.
Dar, o sa inveti tu astea toate, totul vine cu varsta. Iar daca nu le intelegi acum, este bine sa plangi, ca maine o sa treaca si cine stie, poate o sa-ti placa alta fata.

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu ești normal, fugi la un psiholog.

| OldSoul a răspuns:

Calmeaza-te sefu, chiar conteaza atat de mult ca o necunoscuta e putin mai atrasa de prietenul tau? Acum serios, stii si tu ca cel mai probabil nu va fi nimic intre ea si el, stai calm si vezi-ti de treburile tale, nu are rost sa te consumi cu asta.

| Mnup a răspuns:

Bateți-vă, va fi care pe care. Câștigatorul o ia pe prințesă. Pam pam.

| Lia29 a răspuns:

Nu merita sa te consumi, vei gasi o alta fata care sa te aprecieze; dar intre timp, apuca-te de invatat limba romana.