Sper ca nu ai uitat deja ca ai postat problema ta aici . Asa ca orice trebuie antrenata si memoria. De obicei asta se intimpla cind esti cu gindurile in alta parte, vrei sa le dovedesti pe toate dar uiti altceva.
Ai dreptate Ms!
Incearca sa le ei pe toate la rind, ti-as propune sa faci mai multe primblari prin paduri/parcuri. Creierul are nevoie de mai mult oxigen si de o apa curat. Am avut si eu chestii de astea, si acum mi se mai intimpla cind am mai multe treburi de facut.
Daca ai lapsus nu e problema, toata lumea are asa ceva Eu zic ca e din cauza faptului ca nu-ti pui memoria la contributie incearca in fiecare zi sa memorezi cate un text si o sa vezi ca o sa faci progrese si iti va fi mult ai simplu si la scoala in momentul in care trebuie sa memorezi ceva. bafta!
Hey, nu te mai ingrijora atata. Si mie mi se mai intampla si m-am cam regasit in ce ai spus tu
Eu fac uneori niste exercitii de memorie, niste jocuri, ceva
Dar cel mai important e sa te concentrezi pe ce faci, altfel nu o sa ti se intipareasca in memorie. data viitoare cand te uiti la un film, de exemplu, concentreaza-te pe actiune si refa firul povestii de la inceput.
sper ca te-am ajutat si capul sus! nu e atat de grav...
Draga fulgerMcQueen. suna ma. Si eu ma confrunt cu acceeasi problema doar de 2 luni
Penaaaa1 întreabă: