| FulgerMcQueeN a întrebat:

am o problema foarte mare ( consider eu ). Deci am pierderi de memorie (,, lapsus" daca pot spune asa) si ca sa intelegeti mai bine. Ieri m-am uitat la 3 filme. Iar astazi cand am vrut sa imi aduc aminte cu ce erau filmele, imi aduceam aminte doar unul dintre ele, si ala pe jumate... Faza e ca nu numai ieri si mereu mi se intampla astfel de lucruri. Imi zice mama,, Fa-ti patul" iar eu peste 5 sec. uit ce am de facut. Sau imi mai spune sa fac mai multe chestii iar eu imi aduc aminte doar jumatate din ele. Sa nu mai spun cand stau pe calculator si vb cineva cu mine e ca si cum nu ar fi acolo. De multe ori se intampla sa ma gandesc la un lucru iar peste 1 sec,, pa" nu mi'l mai amintesc. Sau daca citesc ceva pe net, mi se intampla sa habar nu am ce am citit peste 2 min dupa ce am terminat de citit sau chiar dupa ce am terminat. Deci va implor, cateva sfaturi, orice... simt ca cedez nervos. Dau funda, orice, voturi sau ce mai e de dat. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| VladGH a răspuns:

Sper ca nu ai uitat deja ca ai postat problema ta aici laughing. Asa ca orice trebuie antrenata si memoria. De obicei asta se intimpla cind esti cu gindurile in alta parte, vrei sa le dovedesti pe toate dar uiti altceva.

| FulgerMcQueeN explică (pentru VladGH):

Ai dreptate happy Ms!

| VladGH a răspuns (pentru FulgerMcQueeN):

Incearca sa le ei pe toate la rind, ti-as propune sa faci mai multe primblari prin paduri/parcuri. Creierul are nevoie de mai mult oxigen si de o apa curat. Am avut si eu chestii de astea, si acum mi se mai intimpla cind am mai multe treburi de facut.

6 răspunsuri:
| Flaviia16 a răspuns:

Daca ai lapsus nu e problema, toata lumea are asa ceva happy Eu zic ca e din cauza faptului ca nu-ti pui memoria la contributie happy incearca in fiecare zi sa memorezi cate un text si o sa vezi ca o sa faci progrese si iti va fi mult ai simplu si la scoala in momentul in care trebuie sa memorezi ceva. bafta!

| enjoy23life a răspuns:

Hey, nu te mai ingrijora atata. Si mie mi se mai intampla si m-am cam regasit in ce ai spus tu
Eu fac uneori niste exercitii de memorie, niste jocuri, ceva
Dar cel mai important e sa te concentrezi pe ce faci, altfel nu o sa ti se intipareasca in memorie. data viitoare cand te uiti la un film, de exemplu, concentreaza-te pe actiune si refa firul povestii de la inceput.
sper ca te-am ajutat si capul sus! nu e atat de grav...

| Maryionela011 a răspuns:

Draga fulgerMcQueen. suna ma. Si eu ma confrunt cu acceeasi problema doar de 2 luni

| Maryionela011 a răspuns:

0740578509