| HoLeeFuk a întrebat:

Salut tpu...am o problemă " gravă" am urechile mari...sinu sunt clăpăuge sau alte chestii...problemă e la mărime. Odată le-am măsurat și am văzut ca au 7 cm... uneori mă simt prost și îmi e rușine cu ele.În orice caz, nu sunt un retras la mine în clasă eu sunt forța, toți se bazează pe mine și nu prea îi dezamăgesc happy vreau să știu dacă există vreo metodă să le micșorez Părinții îmi oferă aproape tot ce vreau și nu am avut mediile pe fiecare an mai mici de 9 și 10. Unii mi-au spus ca sunt urechiat când eram cu prietenii și m-am simțit dintr-un fel prost ( oricum au schimbat o pereche de dinți laughing Fac sală, am 1.70 și 59 kg există vreo metodă să " mai tai " din ele fără operații?

Răspuns Câştigător
| Irina31 a răspuns:

Du-te la un hair stilist si spune-i ca vrei sa iti para urechile mai mici. O sa iti faca o tunsoare ca o sa dai pe spate toate fetele - oricum vine la moda parul putin mai mare la baieti. Deci, fa-ti o tunsoare care sa iti acopere o parte din urechi si ai rezolvat problema. Poate ca cei din jur nu prea observa ca urechile tale sunt prea mari, deci, nu te complica cu operatii.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

fără operație, nu poți să faci nimic.

| h3llboy666 a răspuns:

Nu exista metode fara operatii plastice. Doar daca nu ti le tai tu singur.(glumesc).
Numai prin operatie estetica se pot micsora. Ca un sfat: nu lua in considerare si nu baga in seama ce iese din gura altora cu privire la urechile tale, fii sigur ca si cei care rad de tine au si ei "problemele lor" - nu suntem perfecti.

| HoLeeFuk explică:

Nimeni nu mi-a mis ca le am mari, asta am observat eu și nu îmi place.