anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema grava, eu ca prostu ieri mi-am facut tatuaj ca eu sunt mare smecher si imi trebuia tatuaj. problema e familia mea, am 17 ani ii implinesc chiar maine si stau in casa bunicilor, care vor sa iasa ceva din mine, om de facultate cu un loc de munca bun si platit bine, iar mama mea e din alt oras dar merg in fiecare vacanta la ea si ea mereu imi zicea sa nu imi fac niciodata un tatuaj, am fost cel mai prost iar bunicamea cu restul rudelor de aici daca afla ma da si afara din casa. Ce sa fac? cum sa procedez, ce sa le spun, sa ii las pe ei sa afle? dupa ce afla ce le voi spune, de ce am facut asta? sunt panicat va rog veniti cu sfaturi utile care m-ar putea ajuta si calma pe ei.

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Cand faci un lucru gandesti mai mult inainte. Acum daca treaba este facuta, nu are rost sa te enervezi. Incerci sa spui aceluia din familie care nu reactioneaza exploziv si te sfatuiesti cu persoana cum sa spui si membrilor familiei. Adica sa ai pe cineva cat de cat mai intelegator care sa te sustina.

| positivity a răspuns:

Frate, e doar un tatuaj! E doar stupidul tatuaj pe care ți l-ai dorit! Ai vrut să îți faci și ți-ai făcut. De ce regreți asta?
De ce lași oamenii să-ți influențeze deciziile, viața? Ce ai făcut așa rău? Cu ce ai greșit?
Dacă află părinții tăi, rudele tale, asta e! Capul în față, și cu adevărul înainte!
Acum tot ce poți face este să te ascunzi de toți de ceilalți, sau să le spui adevărul. Sunt familia ta, nu cred că te-ar da afară!

| Octavia1 a răspuns:

Daca stiai ca nu te lasa de ce ti l-ai facut? Eu zic ca un tatuaj nu strica nimic, sincer nu conteaza exteriorul cat conteaza interiorul! Sper ca am fost de ajutor! :*

| twilightt a răspuns:

Acum,vor fi suparati pe tine o perioada dar nu trebuie sa le ascunzi acest lucru[plus ca nu ai cum, vor afla la un moment dat!]Eu spun sa le spui adevarul cat mai repede si adaugi un motiv, ori ca nu sti ce ti-a venit ori ca asta iti doreai[depinde ce simti]Sper ca te-am ajutat.winking