| george9510 a întrebat:

am o problema grava ieri spre dimineata pe la ora 4 era sa intre hotii peste mine eu dormeam am aflat a doua zi din cate am inteles erau mai multi pe strada cu cutite si altele si unul s-a urcat pe gard, cainii de pe strada latrau, si din fericire l-au trezit pe tata care s-a uitat pe geam si l-a vazut si atunci s-a dat repede jos si au fugit ce ma sfatuiti sa fac eu m-am gandit sa iau un lup vreau mai multe solutii. imi este frica sa nu fure ceva...

Răspuns Câştigător
| Rebecaaaa a răspuns:

Ai putea sa iti iei un ciobanesc sau lup cum zici tu sau pitbull. Eu nu am caini mari, am doi caini mici, dar am sistem de securitate de la BGS si camere de filmat in toata curtea.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Refelectoare cu senzori de miscare.

cand intra cineva prin curte se lumineaza ca ziua.

| roxkiss a răspuns:

Pai chiar nu stiu, poti sati iai un ciine, sa pui paza ( niste camere de filmat mici care sunt conectate la politie ) ichideti bine ferestrele, usile puneti daca ceva ferestre termopane ..pe astea nu le deschizi, si dac ceva a doua usa de fier, spunet de cazul asta la politie, )) sper sa nu ai peripetii ))

| ellenuk a răspuns:

Mergi la politie ca poate sa intre peste tine si sa te omoare Doamne fereste... ai avut o idee buna cu lupul dar iti recomand sa iti iei mai multi