anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema grava si vreau sa o rezolv cat mai curand. Eram cu gasca afara pe la niste fete si tot vorbind, nu mai intru in detalii, mi am dat seama ca sunt praf la dans. Ba dar sunt praf rau. Nu sunt un fraier, chiar combin foarte multe fete si m as face de ras daca ar afla cineva cum dansez. Din ce am observat pe net, breakdance-ul mi se pare foarte tare.
As vrea sa invat dar nu stiu cum sa incep. Ba eu chiar nu ma descurc la dans si ma simt foarte rusinat. Poate conteaza ca am un corp musculos de la sala. Va rog nu faceti misto. Urgent daca se poate!

Răspuns Câştigător
| Mirela123yz a răspuns:

Dar de ce vrei sa fii bun la dans? Nu e o problema asa grava daca nu stii sa dansezi, deoarece poti invata.
Ia niste cursuri de dans, de la diferite trupe. Sau eu stiu. daca ai prin oras un club de dans. Poti merge si inveti acolo, nu te descuraja! Fiecare cu ce poate, cu ce stie. Dar dansul se poate invata, bineinteles. Nu toata lumea stie sa danseze, dar cum am spus, se poate invata. Asta este sfatul meu, sau daca nu este un club de dans prin orasul tau, uita te pe youtube si invata cateva miscari, succes! :*

0 răspunsuri: