| sebanu0 a întrebat:

TPU am o problema imi place de o fata si ne intelegem bine dar acum cateva zile niste prieteni de-ai mei i-au spus ceva despre mine si nu ne mai intelegem.ce sa fac? si oare ce i-au spus? sunt cam sad

Răspuns Câştigător
| Laura501 a răspuns:

Buna,eu sunt fata deci cred ca pot sa imi dau cu parerea.In primul rand este oribil atunci cand prietenii isi baga nasul acolo unde nu ar trebui...s-ar putea sa ii fi spus lucruri mai putin placute asta depinde ori de trecutul tau(desi nu cred ca pentru o fata indragostita ar conta atat de mult trecutul doar daca nu este ceva super rau)sau poate ai spus ceva rau despre ea prietenilor tai. Daca simti ca o iubesti si ea te iubeste eu zic ca va veti impaca, incearca sa vorbesti deschis cu ea despre aceasta problema pentru ca o fata apreciaza atunci cand persoana iubita o consulta sau ii explica care sunt problemele in relatie. Oricum trebuie sa stii sigur care este problema..se poate ca ea sa se fi indragostit de altcineva sau sa se fi plictisit...si atunci doar tu sa ai senzatia ca este din cauza unor asa zisi prieteni. oricum ai grija sper ca asta te va ajuta in viitor sa nu asculti de gurile rele ale lumii.

0 răspunsuri: