Atunci este foarte clar că o face intenționat doar ca să te rănească. Aparent îi face plăcere să te vadă că suferi. Sfat: Rupe ABSOLUT orice legătură cu ea, nu te mai întâlni cu ea, nu-i mai răspunde la mesaje, la apeluri, nimic. Știu că este greu, am trecut prin ceva foarte asemănător și mie tipa respectivă îmi făcea la fel de câte ori vorbeam și am realizat că singura metodă să nu mai fiu rănit este să rupem orice legătură. M-a căutat o vreme dar și-a dat seama că nu mai are sens și nu a insistat.
Dacă te rănește situația mai bine rupi de tot contactu cu ea, adică e evident că o să aibă o relație și tot în curând și atunci ce o să faci?
Singurul lucru pe care îl poți face este sa ii spui ce te deranjează. Pare ca ea nu își dă, or nu vrea sa își dea seama de ce face.
Nu pot sa îți zic sa nu pui la suflet pentru ca ce îți spune ar deranja pe majoritatea avându in vedere ca ați avut o relație. Propune-i sa vorbiți despre alte lucruri din viața voastră de zi cu zi sau lucruri generale care nu sunt legate de relațiile pe care le are ea, iar dacă îți spune despre ele ar trebui sa nu fie așa. detaliata. Trebuie sa fii sincer cu ea ca sa reusesti sa scapi de situația asta.
Am mai purtat discutii legat de subiectele pe care le abordeaza si i-am spus ca e putin stanjenitor. De asemene si un prieten bun de al meu i-a spus sa o lase mai moale cu subiectele de genul, dar nu se vede vreo schimbare. Cand discut cu ea, imi spune ca facem cum e mai bine pentru mine si pare ca isi doreste mult sa rezolvam problema, doar ca nu face ceea ce spune niciodata.
Lucrez la chestia asta de cateva zile. Adica am vorbit cu ea si am cazut de acord sa facem o "pauza". Eu totusi tind sa rup orice legatura si sa imi vad de treaba.
Atunci este foarte clar că o face intenționat doar ca să te rănească. Aparent îi face plăcere să te vadă că suferi. Sfat: Rupe ABSOLUT orice legătură cu ea, nu te mai întâlni cu ea, nu-i mai răspunde la mesaje, la apeluri, nimic. Știu că este greu, am trecut prin ceva foarte asemănător și mie tipa respectivă îmi făcea la fel de câte ori vorbeam și am realizat că singura metodă să nu mai fiu rănit este să rupem orice legătură. M-a căutat o vreme dar și-a dat seama că nu mai are sens și nu a insistat.
Imi vor sari unii in cap probabil, dar eu nu inteleg de ce oamenii insista sa aiba prietenii cu un fost partener.
Nu exista relatii sincere de prietenie intre un barbat si o femeie si cu atat mai putin intre fosti.
Mereu vor exista alte intentii, indiferent de natura lor, din cel putin o parte si cel putin unul va suferi.De ce? Degeaba.
Fostii sunt fosti pentru un motiv. Apartin trecutului.Pentru a trece peste si a merge mai departe, rupe orice legatura cu ea.Altfel nu numai ca iti va fi greu sa treci peste si vei suferi, dar iti va fi greu sa iti faci si o noua relatie.
Numai bine!