Daca ii place atat de mult si te tine punga ar fi un cadou ideal, costa doar vreo 300 de lei, cea mai rezonabila
Buna. Gandeste-te la ce i-ar placea ei, poate ai auzit-o vreodata spunand ca isi doreste ceva anume. Depinde si ce gusturi are. Poate e genul de fata careia ii plac florile, bijuteriike, etc.Sau poate colectioneaza ceva (asta tu stii), sau poate pune pret pe lucrurile placute sufletului(nu neaparat lucruri materiale.)Sper sa fi inspirat si sa ii placa orice ai alege tu.
Sincer daca as avea vreo idee, ar fi mai usor, chiar nu stiu. Poate puteti veni cu idei exacte.Nu pot spune ca este materialista.Ideea e ca vreau sa ii iau ceva care o sa-i placa mult.(i-am luat un inel cu cristal,ceas, un chestie in care sa-si puna bijuteriile, jucarii de plus) de data asta numai am niicio idee. Sper ca ma puteti ajuta.Va mltumesc
Cel mai bun cadou pentru o fata ar fi[dupa parerea mea] un parfum
sigur iubita ta are prietene, nu?
ei bine ele se pricep la asa ceva...si daca ai probleme poti apela la ele[dar mai subtil, ca sa nu creada apoi ca o inseli]
succes:*
pupici mici:*
Parfum si atat?(pe langa flori)...tin sa mentionez ca majoratul va avea loc la un majorat,invitati, alea aleaprieteni.nu pot aparea dor cu un parfum ma intelegeti voi.din cate observ mi-au raspuns doar fete (cred),deci e bine, sa stiu asta exact de la o fata, daca ar fi in cazul iubitei mele ce si-ar dori?