| cypry69 a întrebat:

Am o problema la scoala, cu un baiat agresiv care tot intra la mine in clasa si, incepe sa ma bata (chiar si in drum spre casa, si da, normal este mai mare decat mine). Totul a inceput asa : Ma certam cu o colega in clasa, iar acea colega i-a spus lui varsu`.Tin sa mentionez ca nu vreau sa afle diriginta, parintii etc.
Intrebarea mea este : As putea face o plangere la politie? An 15 ani jumatate, as putea face o plangere doar eu singur, fara sa fie vreun parinte langa mine?
Funda.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti face plangere la politie dar trebuie sa fie semnata si de un parinte, asa ca, mai intai, vorbeste cu parintii.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu poti face plangere la politie. Nu accepta minori. Oricum se va afla. Spune-le parintilor. Stiu ei ce sa faca.

| Robertyz a răspuns:

Este dreptul tau. Poti sa faci asta, insa parintii o sa afle fiindca esti minor. Nu te lasa doborat de acest individ si discuta cu parintii, chiar daca iti este frica. Exista repercursiuni pentru asemenea oameni fara minte si plini de aroganta. Crede-ma am fost in situatia ta, iar dupa ce am discutat cu ai mei a fost mult mai bine, fiindca au actionat ei, fara violenta, doar verbal, prin discutii calme cu persoanele afliliate domeniului de invatamant si nu numai. Vezi ce faci, si fii tare. O seara faina si linistita!

| OfataOricare a răspuns (pentru Robertyz):

Dar e posibil sa fie mai rau nu mai bine.

| OfataOricare a răspuns:

Poti ori sa rezolvi faza cu colega si fata sa vorbeasca cu el sa inceteze sau daca nu merge asa : ii faci "cinste" cu cate ceva.Si poate o sa ajungeti sa deveniti amici ca pana la urma e usor ca baiat sa deveniti prieteni. Daca nu merge apelezi la parinti.

| TearsOfIce a răspuns:

Iti recomand un baston cu electrosocuri :) http://www.bizoo.ro/......809-police

| cebancatalina a răspuns:

Nu stiu eu nu am fost in asa situstie dar cred ca da daca acel elev are mai mult de 18 ani al va fi pus la evidenta doar in cayuri mai jignitoare ca viol va fi inchis la inchisoare

| Nichifor_Cosmin_1990 a răspuns:

Sincer, ar trebui sa spui unei persoane mai mari deoarece poate fi si mai rau, iar cesta poate deveni mult mai agresiv (parerea mea)