E incurcata problema, dar asta imi aduce aminte de niste proverbe romanesti:"Capul face...capul trage" sau: "Daca semeni vant, culegi furtuna".
Sunt niste limite la care trebuie sa te autocenzurezi.Sunt lucruri pe care nu se cuvine sa le faci, conform unei bune cresteri. Chiar daca mama ta ti-a semnat carnetul, tu ai avut o atitudine necuviincioasa fata de de diriginta, ceea ce nu va ramane fara consecinte, indiferent care vor fi ele.Iar daca mama ta te incurajeaza sa faci asa ceva... apai de la educatia de acasa ti-se trage! Sunt convinsa ca mamei i-ai spus doar varianta ta! Cine va judeca situatia va asculta ambele variante.
Diriginta nu era obligata sa faca politie si sa stabileasca cine semneaza fiecare nota din carnetul de note al tuturor elevilor si nici nu se tine de bancuri!
Parerea mea este ca tu esti principalul vinovat.Sunt convinsa ca daca te-a dat afara, si tu ai vorbit ce nu trebuie, cu martori intreaga clasa!
Mama nu imi incurajeaza comportamentul,chiar am fost luat la cearta si acasa,dar diriga are ceva cu mine,la sedinte pe toti ii vorbeste de bine,doar mamei ii spune ca sunt rau,si nu e adevarat, am colegi care injura profesori, arunca cu defirite chestii in ei, si totusi tot eu sunt rau, cum dracu din 7 care am adus carnetu, tocmai mie mi-a spus ca le-am semnat eu? Iti spun eu ca daca erai in situatia mea ai fi reactionat la fel, dar na, omul nu crede pana nu pateste.Iti multumesc oricum de raspuns